In farmaciile Magic FARM s-au dat intotdeauna o parte din salarii conform contractului din carte de munca si o parte la negru .
Pentru a verifica acest aspect stau marturie registrele de casa din contabilitatea primara cand in data de 25 a lunii si aici o mica smecherie sub denumirea de AVANS CHELTUIELI patroana farmaciilor scotea din farmacii banii salariatilor in date diferite ori pe 24 , ori 23 ori 26 sau 27 .
Angajatii in aceasta perioada au fost anuntati ca numai sunt bani
Cu toate acestea miscorarile salariale ,patroana si-a cumparat blanuri scumpe a stat in sanatorii de infrumusetare doua saptamani gen ANA ASLAN a fuzionat cu alte trei farmacii falimentare rostogolind banii dupa tehnici cunoscute.
De foarte multe ori din farmacii pt nevoile personale scoatea bani pe dispozitii de plata fictive si nu recunostea aceste fapte.
Pe statele de plata din fiecare farmacie apar perosne care nu au trecut prin farmacii niciodata folosindu-se de diplomele lor pt casle de asigurari sau pur si simplu pt a avea o lista de angajati care sa-i ofere posibilitatea extragerii de bani.
Spatiile din MAGIC 2 DIN STR TATARESCU , MAGIC 7 DIN STR AVRIG MAGIC 13 DIN MOSILOR NU AU SUPRAFATA NECESARA SI COMPARTIMENTAREA CORECTA PT DESFASURAREA ACTIVITATII DE FARMACII . CINE A DAT AUTORIZATII PT ACESTE FARMACII
MAGIC 9 DIN ROSETTI SPATIUL DE DEPOZITARE ESTE IMPROPRIU
IN MAGIC 11 DIN PANTELIMON MIZERIA SI GANDACII SUNT LA EI ACASA.
PERSONALUL DE SPECIALITATE IN FARMACII ESTE INSUFICIENT , FARMACISTI CARE NU POT ACOPERI TOATE TURELE , EPUIZATI SI EXPLOATATI, ASISTENTI CARE SUNT PLIMBATI DIN FARMACIE IN FARMACIE CARE SA ACOPERE DEFICITUL DE PEROSNAL, DOUA FEMEI DE SERVICIU LA 11 FARMACII .
CINE NE POATE AJUTA , CINE NE FACE DREPTATE ?
Nu mai scrieti cu majuscule, deranjeaza vederea celui care doreste sa citeasca si apoi sa comenteze.
Pentru cele mentionate cu sciere normala sesizati ITM in scris, cu nr. de inregistrare/ data.
Pentru cele mentionate cu majuscule sesizati Directia sanitara judeteana, in scris, cu nr. de inregistrare/ data.
V-am sters mesajul considerandu-l scris la manie.
Eu am inteles ce ati scris, dvs. nu doriti sa intelegeti care este calea legala, respectiv cea pe care am mentionat-o. Daca doriti cu adevarat sa va rezolvati problemele abordati-le direct si sesizati-le institutiilor statului care au atributii in domeniu.
Cei care incearca sa va ajute, comentand pe acest site, nu au puterea de a rezolva problemele dvs. Va pot, doar, sfatui, dezinteresat.