avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1483 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cerere demisie farmacist diriginte
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cerere demisie farmacist diriginte

cum trebuie sa formulez cererea de demisie pe care patroana mea mi-a spus sa o fac ?eu ocup functia de farmacist diriginte in cadrul unei farmacii al unui mini lant local de farmacii.ieri cand am ajuns la munca sefa mea m-a chemat in birou si mi-a comunicat ca se incheeie colaborarea noastra pe motiv ca nu ma gandesc la binele afacerii ei,lucru care nu este adevarat si care nu poate sa il probeze cu nimic,adevaratele motive fiind altele''salariu unui farm diriginte este mai mare decat al unui as de farm care poate sa faca acelasi lucru pe bani putini,si tinnand cont ca e criza si..''a hotarat incetarea colab.si ca prin minune as.de farm era deja in farm la ora cand eu am intrat in tura.
a ramas sa ne intalnim luni pt a scrie demisia .cate zile de preaviz ar tb sa trec in demisie,tinand cont ca mi-a spus sa plec acasa si sa numai vin la munca?
ce art tb trecut ca eu sa imi iau salariu complet?
nu trebuia sa faca inventarul in momentul acela?
farmacia nu are voie sa fct fara farm diriginte ea fct pe avizul meu,este incadrata ca fct de conducere?
farmaciile au contract coleciv de munca?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:03, 15 Noiembrie 2012
Daca va dati demisia nu veti putea beneficia de somaj ... angajatul nu este obligat bsa-si dea demisia la solicitarea angajatorului ...

model cerere de demisie

Cerere de demisie

Domnule director,

Subsemnatul …………………………………..domiciliat in ………………………………., Str. …………………………..posesor al C.I. seria …….nr. ……………………………eliberat de …………………………la data de …………………………CNP ______________, avand functia de …………………………………..la societatea/compania condusa/administrata de dumneavoastra, SC………………………….. , va rog sa imi aprobati prezenta cerere de demisie incepand cu data de ………………………respectand prevederile Codului Muncii si respectand preavizul de …. zile calendaristice/lucratoare .
Va multumesc .



Semnatura Data
Ultima modificare: Joi, 15 Noiembrie 2012
Cornel Vasile, Consilier juridic
din continutul textului rezulta ca dv NU doriti sa demisionati, si atunci?

sa gaseasca angajatorul o modalitate daca doreste sa inceteze colaborarea.
alynutza_81 a scris:

c......
a ramas sa ne intalnim luni pt a scrie demisia .cate zile de preaviz ar tb sa trec in demisie,tinand cont ca mi-a spus sa plec acasa si sa numai vin la munca?
ce art tb trecut ca eu sa imi iau salariu complet?
nu trebuia sa faca inventarul in momentul acela?
farmacia nu are voie sa fct fara farm diriginte ea fct pe avizul meu,este incadrata ca fct de conducere?
farmaciile au contract coleciv de munca?




Daca va dati demisia termenul de preaviz este cel mentionat in c.i.m. .... avand functie de conducere acest termen nu poate fi mai mare de 45 de zile lucratoare , potrivit art.81 alin.4 C.mun.

Acordarea salariului nu este conditionata de incetarea c.i.m. in baza unui anumit articol din Codul Muncii .. pentru a va lua salariul complet ar trebui ca raportul de munca sa inceteze in ultima zi a lunii sau in prima zi a lunii urmatoare.
normal ca nu doresc sa demisionez dar daca refuz o sa inceapa discutiile si stiti cum e in domeniul asta daca vrei sa mai lucrezi trebuie'' sa taci si sa inghiti''.cum ma sfatuiti sa fac?in legatura cu inventarul daca o sa cer sa dea o declaratie ca nu vrea sa faca inventarul ca nu e profitabil sa tina farm inchisa,e valabila?
Referitor la inventar ar trebui sa faceti o solicitare in scris - avand in vedere ca urmeaza a se inceta c.i.m. - si pe care sa scrie refuzul ...

Este greu de dapt o parere in acest caz, intrucat optiunea de a va da demisia sau nu va revine in totalitate dvs ... incercati sa vorbiti , poate va inceteaza raportul de munca astfel incat sa puteti intra in somaj , daca tot nu va mai doreste ca salariata ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordul partilor vs demisie Sanjuro Sanjuro Buna seara Va cer un sfat in urmatoarea situatie Lucrez intr-o farmacie ca asistent farmacist;de circa jumatate de an Am inceput sa am probleme cu diriginta ... (vezi toată discuția)
Demisia madalinamadutza madalinamadutza buna seara! sunt angajata in functia de farmacist diriginte si vreau sa mi depun demisia din mai multe motive pe care patronii mei(ei nefiind de profesie) le ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa imi dau demisia avand in vedere faptul ca am o gestiune de cateva miliarde? nicu35 nicu35 buna ziua lucrez de 4 ani la o firma ca gestionar la depozit mentionez ca inainte depozitu avea manipulanti motostivuitorist si vanzator acu de un an din ... (vezi toată discuția)