avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Acordul partilor vs demisie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Acordul partilor vs demisie

Buna seara
Va cer un sfat in urmatoarea situatie
Lucrez intr-o farmacie ca asistent farmacist;de circa jumatate de an
Am inceput sa am probleme cu diriginta farmaciei :.ca nu scriu frumos inventarul,b.s. ca am spart niste fiole;cert este .ca nu mai vrea sa lucrez in aceasta farmacie (cred ca vrea sa aduca o cunostinta)
Air eu nu mai rezist stresului la care sunt supus.
De aceea va intreb cum este mai bine:sa solicit o plecare cu acordul partilor sau prin demisie. M-a informat verbal .ca de la 1februarie ma
"trimite"in somaj
Eu am nevoie de la farmacie de o adeverinta pentru a obtine dreptul
De practica pentru a ma angaja in alta farmacie.
Nu stiu daca o sa mi-o des
Cu stima
Pastorel
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:17, 18 Ianuarie 2019
Ca solutie ,mai avantajata - in conditiile mentionate de dvs - este incetarea c.i.m. cu acordul partilor.

In cazul demisiei , exista situatia sa stati in preaviz - adica sa mai suportati o anumita perioada de timp acel stres.

Aveti nevoie,de la angajator, pentru somaj :
- adeverinta vechimein munca
- decizia de incetare
- adeverinta pentru somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere demisie farmacist diriginte alynutza_81 alynutza_81 cum trebuie sa formulez cererea de demisie pe care patroana mea mi-a spus sa o fac ?eu ocup functia de farmacist diriginte in cadrul unei farmacii al unui mini ... (vezi toată discuția)
Demisie bia26 bia26 buna ziua,sunt farmacist diriginte la o farmacie in mediul rural,fiind singurul angajat.dupa un conflict cu administratorul care este si patron in baza ... (vezi toată discuția)
Produse expirate in farmacii si imputarea contravalorii lor angajatilor arra11 arra11 Lucrez intr-o farmacie si odata cu efectuarea inventarului s-a facut o lista cu produsele expirate aflate in locatie, dupa care valoarea acestora ne-a fost ... (vezi toată discuția)