avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Aparator pt CEDO.
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Aparator pt CEDO.

Am inaintat in luna mai 2005 o plangere la CEDO. As avea nevoie de un avocat care sa ma reprezinte in aceasta chestiune.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 18:57, 1 Iunie 2010
In ce stadiu va aflati?
~ Conținut șters la cerere ~
Buna seara, nu am trecut de faza admisibilitatii dar pt ca se intarzie nefiresc de mult incep sa cred ca ar fi mai bine daca as apela la serviciile unui avocat. Cererea am facut-o singura pt ca am mai initiat o actiune la CEDO acum cativa ani printr-o avocata care se pare ca nu avut alta intentie decat sa ma pacaleasca. Nu sunt procesomana insa vreau cu indaratnicie sa demonstrez nevinovatia si sa primesc si bani pt tot ce am patit. Stiu ca nu se rejudeca o cerere inadmisibila dar acesta nu este cazul meu. Daca va intereseaza acest caz as putea sa va trimit un memoriu cu firul actiunii si copii dupa actele pe care le-am trimis la CEDO, banuiesc ca din astea toate ati putea sa va dati seama daca cererea este admisibila sau nu.
Cererea devine inadmisibila in conditiile in care ati mai formulat o astfel de cerere la CEDO ... Potrivit art.35 pct.2 lit.b din Conventie , Curtea nu reţine nici o cerere individuală introdusă în aplicarea art. 34, dacă ea este în mod esenţial aceeaşi cu o cerere examinată anterior de către Curte.
Ţinând cont de supraîncărcarea actuală, prima examinare a cererii dvs de către Curte poate avea loc după un an sau chiar doi. Examinarea cereri dvs nu are nicio legatura cu faptul ca aveti sau nu avocat ...
Buna dimineata.Sa inteleg ca deja am trecut de o prima examinare? V-am mai spus ca am inceput sa-mi fac probleme pt ca luna aceasta am implinit 5 ani de cand astept sa se hotarasca daca este o cerere admisibila sau nu. Ar pute acest termen lung sa-mi dea cu ceva de banuit?

Alte discuții în legătură

Cum se obtine documentatia necesara unei plangeri la cedo ? ninelus ninelus As dori sa stiu de unde se obtin informatii si de unde se obtin eventuale formulare necesare depunerii unei plangeri la CEDO ( doar in Bucuresti ) (vezi toată discuția)
Cedo si procedura arestarii FLORIN RADU FLORIN RADU am si eu o intrebare, la care nu am gasit un raspuns clar nici in carti, nici in practica CEDO, nici la cei cu care m-am consultat. daca sesizez CEDO in ... (vezi toată discuția)
Cerere la cedo cornelv cornelv Mentionez de la inceput ca nu sunt specialist pe astfel de probleme, in cazul in care limbajul meu nu este intocmai, raportat la intrebarea pe care o voi ... (vezi toată discuția)