As dori sa stiu care este actul legislativ care reglementeaza instalarea si folosirea camerelor de supraveghere in locatii publice. In speta este vorba despre un caz de furt in interiorul unui bar, in care existau camere de supraveghere, dupa depunerea plangerii catre Politie, s-a facut vizionarea inregistrariii video in prezenta partii vatamate, a proprietarului locatiei si a 2 agenti de politie. Ulterior reprezentantul Politiei, agentul care se ocupa de plangere a spus ca Proprietarul a refuzat si a distrus (#-o sters ) inregistrarea video care initial era proba concludenta cu furtul respectiv, agentul de politie afirmand ca patronul locatiei nu poate fi obligat sa dea Politiei copie dupa respectiva inregistrare. Ce se poate face, caci incidentul s-a produs in sept-oct 2009, apoi au urmat declaratiile subsemnatului, iar cei doi hoti au parasit tara, iar de la Politie nu s-a mai primit nici un raspuns.
Politia sau parchetul avea dreptul de a ridica acea inregistrare.
Nu este dupa cum vrea sau nu vrea patronul.
In cadrul cercetarii penale avea dreptul sa ridice inregistrarea.
Culmea PROSTIEI, dar chiar asa s-a intamplat. Cand am intrebat pe agentul de politie cum a fost posibil sa procedeze astfel, a inceput sa tipe lamine, ca nu tre sa il invat eu ce are el de facut, si apoi intr-o alta discutie ulterioara, mi-a spus ca Patronul a sters inregistrareasi ca oricum nu i-o dadea Politiei si ca nu putea sa il OBLIGE....#-o .Dupa care am mai depus o petitie prin care solicitam explicatii cu prv ire la situatia cercetarii, insa nu am primit nimic.....nici un raspuns de atunci....
Asa este dl. Av. Lascoschi, am incercat sa explic aceste aspecte, insa daca as mai fi insistat, ori o luam pe „„ carca „„ ori „„ eram amendat „„. Deci asta as dori sa aflu, ce as putea face impotriva Agentului de Politie si pentru aflarea stadiului cercetarilor in cauza, caci nu mi se raspunde la Petitiile depuse in scris cu nr de inregistrare.
Va ultumesc.....
Cred ca aici ori este un "aranjament" intre politisti si proprietarul magazinului,ori este lipsa profesionalism crasa,vecina cu incompetenta.
Ar trebui sa formulati plangere penala impotriva politistilor pentru neglijenta in serviciu conf.art.249 c.pen si sa sessizati si conducerea politie pentru modul cum au inteles sa efectueze cercetarile
Furt
marius_cerbu
Maica-mea a fost victima unui furt dintr-o farmacie; atunci cand a vrut sa plateasca hotul i-a smuls banii si a fugit.Aveti vreun sfat despre ce trebuie facut ... (vezi toată discuția)
Jefuita in banca
haiducu31
am fost jefuit in incinta unei banci in timp ce stateam la coada la un ghiseu. As dori sa va intreb daca banca e raspunzatoare pt ceea ce mi s-a intamplat, ... (vezi toată discuția)