avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Buna ziua, sunt neglijat de politia romana a 2-a ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Buna ziua, sunt neglijat de politia romana a 2-a oara, as dori sa fac o reclamatie, unde o pot face?

Acum 3 ani, mi-sa furat scuterul dintr-un spatiu public, acest spatiu era supravegheat prin camere video, am sunat sa sesizez furtul, am fost am dat declaratie, si le-am zis ofiterilor ca a motoreta a fost supravegheata print-o camera video de la posta romana,
Am fost sa intreb de filmare si sa vad daca pot face ceva pe cont propiu dar mi sa refuzat accesul la inregistrari, doar un ofiter de la politie putea sa faca acest lucru.
Au trecut mai bine de 2 ani de atunci nu am primit nici un telefon,
Acum cateva zile, masina mea a fost lovita intr-o parcare de la un hotel si soferu necunoscut a parasit locul accidentului, la fel am depus plangere, si am mentionat ca sunt camere de supravegheat in incenta parcari!
Am primit un raspuns de la agentul de serviciu, sa merg "EU" sa vizionez eu camerele de supravegheat si sa sun si sa sun si sa le spun daca aflu ceva!
Eu cred ca o ieau razna!unde ii pot reclama pe acesti oameni?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 07:47, 28 August 2012
Depuneti o sesizare/plangere la parchet.
De ce nu faceti o cerere la politie unde ati vorbit cu ei,sa o faceti in scris plangerea,iar ei trebuie sa va raspunda tot in scris la petitia dvs,asa ca cred ca daca veti face plangere in scris,ei se vor ocupa mai serios,ptr ca trebuie sa va dea un raspuns cu cea ce au facut ei. Asa sper sa nu mai fiti neglijat.
In situatia in care ,pentru solutionarea ambelor evenimente ati formulat plangere la politie,
pentru precizari, va revine dreptul sa staruiti la nivelul autoritatilor ,eventual sa solicitati oficial prim procurorul parchetului responsabil sa va comunice stadiul cercetarilor ,eventual solutia dispusa in cauza
Referitor la nemultumirea fata de lipsa de raspuns din partea autoritatilor,va precizez ca exista plangeri similare spetei dvs formulate in 2004 pentru care ,pana in prezent nu au fost finalizate cercetarile de catre politie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legislatie privind camerele de supraveghere nelush2103 nelush2103 As dori sa stiu care este actul legislativ care reglementeaza instalarea si folosirea camerelor de supraveghere in locatii publice. In speta este vorba despre ... (vezi toată discuția)
Plangere impotriva sectiei de politie? sirbuadrian78 sirbuadrian78 Buna ziua, La sfarsitul lunii trecute \\"mi-a fost sparta\\" masina si mi-a fost sustrasa o suma de bani(venem de la banca). Am depus plangere la politie, ... (vezi toată discuția)
Sesizare poliție SOULS SOULS Acum 2 luni în urmă am făcut o sesizare la poliție cu privire asupra unor bunuri uitate într-o cușetă la intrarea într-un supermarchet care nu au mai ... (vezi toată discuția)