avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajat dar si PFA - nr ore de lucru
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajat dar si PFA - nr ore de lucru

Sunt angajat cu norma intreaga pe perioada nedeterminata ca sofer.Dupa cele 8 ore sunt si instructor auto autorizat PFA. Vreau sa stiu cate ore am voie sa lucrez dupa program. In legea muncii nu am gasit nici o prevedere legata de timpul de lucru al persoanelor fizice autorizate. Pe de alta parte normele de aplicare ale OMTI 1019 prevad ca instructorii auto autorizati trebuie sa respecte timpul de lucru prevazut de legea muncii. Daca sunt propriul meu patron ma obliga cineva sa lucrez doar 8 ore pe zi?
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 07:13, 1 Iunie 2010
Bu va poate nimeni obliga cit sa lucrati ca PFA. aici nu are incidenta timpul normal de munca ca la salariati

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua vio.micle vio.micle Este legal ca prin un Ordin Ministerul Transportului sa impună angajarea unei persoane cu contract de munca obligatoriu de 8 ore zilnic in speta OMTI nr. ... (vezi toată discuția)
Norma intreaga la 2 locuri de munca diferite. dmradu dmradu Cineva m-a rugat sa pun o intrebare referitor la cazul sau concret si anume: persoana respectiva este profesor discipline tehnologice si de legislatie rutiera ... (vezi toată discuția)
Maxim xprim xprim Care este numarul (maxim?!) de contracte de munca ce pot fi incheiate pe numele unei persoane? [b]Potrivit actualului Cod[/b] ...'' durata maxima legala a ... (vezi toată discuția)