avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1046 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... INTABULARE MANSARDA
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

INTABULARE MANSARDA

Ce le mai trece prin cap unora! ca sa poata intabula mansarda au chemat o parte din vecini la notariat care au declarat ca cedeaza cota indiviza aferenta terasei blocului societatii ce a construit mansarda. De la OCPI mi-au spus ca nu imi afecteza cota indiviza si nici cota de teren data in folosinta.
Ma intreb daca in Romania s-au schimbat notiunile de drept si a inceput cineva sa imparta cota indiviza? Daca este posibil sa imparti cota indiviza pot si eu sa inchid o parte din casa scarii?
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 07:37, 1 Iunie 2010
Mansarda trebuia construita cu acordul tuturor proprietarilor si la notariat trebuia chemati toti proprietarii intrucat proprietatea comuna este fortata si perpetua, indivizibila, iar cota-parte indiviza neidentificabila.

Probabil este vorba de un act de coruptie!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constructie mansarda ContSters147676 ContSters147676 Ce le mai trece prin cap unora! ca sa poata intabula mansarda au chemat o parte din vecini la notariat care au declarat ca cedeaza cota indiviza aferenta ... (vezi toată discuția)
Constructie mansarda ContSters147676 ContSters147676 La blocul unde domiciliez asociatia de proprietari a semnat un contract de comodat cu o firma in vederea constructiei unei mansarde. Mansarda urmeaza a fi ... (vezi toată discuția)
Exista drept de proprietate in acest caz ? gabyteo gabyteo Un amic a incheiat un contract de vanzare -cumparare a unui apartament in forma scrisa dar nu prin notariat ci pur si simplu tehnoredactat si semnat de parti ... (vezi toată discuția)