avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Modalitate de demisie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Modalitate de demisie

Lucrez la punctul de lucru al unei firme care isi are sediul in alt judet. Vreau sa demisionez, dar din diferite motive administratorul nu vrea sa imi semneze de luare la cunostinta, iar la punctul de lucru nu exista posibilitatea sa ii dau nr. de inregistrare. Ce alta metoda de a demisiona mai exista? Daca o trimit la sediul social prin posta cu confirmare de primire e valabila?
Cel mai recent răspuns: ContSters42601 , utilizator 16:55, 23 Iunie 2007
este valabila dar fa-o in 2 exemplare, unul sa ramana la tine, celalalt sa il trimiti cu confirmare de primire
Normal ca este valabil.(sa o trimiti cu confirmare de primire)
Ai grija sa treci perioada de preaviz pe care esti obligat sa i-o acorzi angajatorului.
Demisia se intemeiaza pe art.79 din Codul Muncii.
dar nici fax nu are la pct de lucru, se poate si pe fax cu confirmarea , eu zic ca asa ajunge mai repede.
Ai grija .Stiind ca e vorba de demisie poate sa nu ridice corenspondenta venita pe numele Dvs

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisia-o mare problema mariatoboiu mariatoboiu sunt angajata la o firma al carei patron este........... fara alte comentarii. daca cineva indrazneste sa demisioneze si lui nu ii convine ii face persoanei ... (vezi toată discuția)
Modalitate de depunere a demisiei cerasela1986 cerasela1986 Buna ziua, Am nevoie de ajutorul vostru legat de depunerea demisiei. Eu vreau sa imi depun demisia la actualul loc de munca, dar sunt interesata daca se ... (vezi toată discuția)
Maine demisionez-va rog cine stie, urgent un raspuns Adriana68 Adriana68 Buna seara, Am un contract pe perioada determinata de 6 luni. Sunt angajata de 2 luni, dar maine vreau sa demisionez. Am gasit o adnotare la art 79, care ... (vezi toată discuția)