Am o intrebare, daca am un antecontract cu X, dar in acest antecontract este cuprins si Y si Z, deci suntem 3 in acelasi antecontract, dar Y si Z au vandut partea lor ideala pentru X, si eu nu am fost platit, pentru desfacerea contractului impozitul (taxa) dupa ce platesc, 1.platesc dupa suma totala stabilata in antecontract, sau numai dupa suma stabilita pentru mine? Si inca o intrebare: antecontractul asta este valabila sau nu, incat cele 2 oameni cu vanzarea partea lor au "iesit" din antecontractul asta, deci antecontractul nu trebuie sa fie modificat in asa fel incat numai eu sa fiu mentionat ca vanzator - cu suma reala?
Speta dvs. este neclara. Care este obiectul antecontractului si la ce fel de impozit (taxa) va referiti? Parcurgeti antecontractul si mentionati cateva indicii clare.
Este vorba despre o mostenire primita inapoi, un imobil mare, intrun oras, in centrul orasului. Suntem mai multi mostenitori, Cu diferite cote ideale, deci nu este facut iesirea din indiviziune. Sunt mostenitori care au vandut cota lor ideala. Problema mea este ca, eu am un antecontract cu un domn X, care la timpul stabilit in antecontract nu a fost prezent sa incheiem contractul defenitiv (la notariat).. Deci eu nu am fost platit. Dar in acest antecontract mai este cuprinsa inca 2 oameni, care au vandut partea lor, cota ideala, pentru acest domn.fara stirea mea, Intrebare pentru rezilirea (desfacerea) antecontractului in instanta taxa pentru rezilire, dupa ce suma trabuie sa platesc dupa suma stabilita pentru cele 3 oamnei in antecontract, sau numai dupa suma stabilita pentru mine. Si antecontractul mai este valabila dupa ce cele 2 oameni au "iesit" din antecontract fiindca partea lor au vandut, Nu trebuie facut un alt antecontract? Si mai este o problema, ca cele 2 oameni nu pentru domnul X au vandut partea lor cu care au fost in contract ci pentru un alt domn.!!!
Daca nu ati primit pretul si nu ati incheiat decat acel antecontract, sunteti in continuare proprietar pe cota dvs.
Antecontractul nu mai este valabil daca s-a depasit termenul si nu s-a platit pretul si nici nu s-a incheiat un contract de vanzare-cumparare.
Puteti sa-l contactati pe domnul care a cumparat cotele celorlalti sa vedeti daca nu vrea sa o cumpere si pe a dvs., la pretul solicitat de dvs.
In rest, pt reziliere, trebuie sa discutati cu un avocat sa isi exprime parerea dupa ce vede actul.
Antecontract
NagyCsZs
Traiesc in strainatate, dar m-am nascut in Romania. Cu surorile mele am mostenit un imobil nediviziat, si avem cote ideale separate pe care am vrut sa vandem ... (vezi toată discuția)