avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Se acorda CO pentru perioada de absenta nemotivata?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Se acorda CO pentru perioada de absenta nemotivata?

Buna ziua,

Va rog frumos sa imi spuneti daca in cazul in care un salariat nu s-a prezentat la serviciu 1 luna, s-a intrunit comisia disciplinara, i s-a desfacut contractul de munca disciplinar are dreptul la zile de concediu de odihna pe perioada in care nu s-a prezentat la serviciu pana la data inregistrarii deciziei la ITM.

Va multumesc foarte mult pentru ajutorul Dvs.
Cel mai recent răspuns: manu12007 , utilizator 10:36, 1 Iunie 2010
la calculul concediului de odihna intra numai perioada de activitate propiu zisa. CIM in perioada absentelor nemotivate a fost suspendat. lipseste munca nu primesti salariu, nu beneficiezi de concediu de odihna.
Va multumesc fosrte mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Codul muncii capitaneanu_mioara capitaneanu_mioara cum se poate incheia o carte de munca pentru o persoana care a fost in concediu fara plata timp de 1 an de zile ,apoi nu s-a mai preentat la serviciu? (vezi toată discuția)
Co, cm, demisie - toate in acelasi timp? mona_piedra mona_piedra Buna ziua, As dori sa ma ajutati in urmatoarea problema: Cum pot proceda ca si angajator, fara sa incalc legea in conditiile in care: 1. un angajat a ... (vezi toată discuția)
Concediere dupa revenire din concediu medical nastere smeagull smeagull Buna ziua, Situatia este: angajata a nascut, e efectuat cele 126 de zile de c. medical, a facut cerere pentru revenirea la lucru (nu a dorit cic), a venit ... (vezi toată discuția)