avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 377 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general TVA LA S.R.L. CATRE P.F.A.
Discuție deschisă în Contabilitate în general

TVA LA S.R.L. CATRE P.F.A.

Daca am un S.R.L. , care vinde marfa achizitionata din U.E., catre o P.F.A., cum procedez cu TVA-ul?
La achizitionarea marfii din U.E. fac operatiunea 4426=4427, dar cand vand catre P.F.A., cum se procedeaza? Multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: veronica rad , utilizator 12:16, 7 Mai 2007
faci inregistrarea 411=707,4427 in baza facturii emise de tine

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura proforma Lili86 Lili86 O societate care are ca obiect de activitate comertul electronic face livrarile doar dupa ce clientul achita suma pe baza facturii proforme, odata cu livrarea ... (vezi toată discuția)
Nota contabila pt. fiecare factura de la furnizor sau pe total? vioviod vioviod Intr-o luna am mai multe facturi de la furnizor (acelasi furnizor). Am cumparat marfa in vederea revanzarii. Am factura si citanta. Intrebare: Trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Monografie contabila pt.deseuri kosamaria kosamaria Buna ziua! Am o factura storno pt. deseuri(baterii auto)in valoare de - 23,63 lei,respectiv 0,70lei taxa de mediu,total valoare= -22, 93 lei Inregistrex taxa ... (vezi toată discuția)