Salutari la toata lumea, ma numesc Luci sunt din Arad si lucrez la un post de televizune local in fuctia de editor imagine(montaj audio-video).Ocup acest post de aprox 8 luni, toate bune si frumoase pana azi dimineatza cand am fost chemat in biroul directorului care mi-a zis ca nu i-a placut "maniera" in care am montat un material cu o zi inainte..i s-a parut ca eram nervos si ca nu m-am implicat suficient in finalizarea materialului respectiv, lucru total neverosimil,ca dupa asta directorul sa-mi ceara sa-mi semnez demisia,lucru cu care nu sunt de acord.Mai mult ca sigur este vorba de un pretext pentru a mai restrange numarul de angajati ai televiziunii.
Aceasta este prima oara cand vreau sa apelez la un avocat si nu stiu exact cum se procedeaza:">
As avea nevoie de niste sfaturi pentru inceput, sa imi dau seama daca are rost sau nu, sa merg mai departe.
Orice fel de indrumare este binevenita.
Multumesc!
NU semna niciodata o demisie impusa !!!Angajatorul poate concedia un angajat sau un grup de angajati,dar este obligat ca pe o perioada de 6 luni de la concediere sa nu mai angajeze alta persoana in postul ramas liber.Daca angajatorul nu s-a pronuntat ca v-ar fi concediat,NU SUNTETI OBLIGAT SA SEMNATI DEMISIA.aceasta cauza poate fi si un conflict de interese intre dumneavoastra si angajattor.mai sunt totusi cazuri cand angajatorul completeaza o cerere falsa e demi9sie in numele angajatului.daca este si problema dumneavoastra.o puteti contesta in instanta in 30 de zile de la emiterea demisiei.