avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA declaratia 390
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

declaratia 390

buna ziua va rog frumos sa ma lamuriti intr-o problema
in luna aprilie am emis o factura in valoare de 415ron pentru un client din ungaria si contabilul nu a depus declaratia 390 pana in 15 mai , asa cum era legal, acum ce putem face? care sunt sanctiunile la care suntem expusi? cum pot rezolva problema sa nu am probleme multumesc
Cel mai recent răspuns: adynaadyna , utilizator 19:59, 7 Iunie 2010
mi s-a intamplat si mie sa uit sa o depun pana pe 15 si am depus-o pe 25 . Dar am platit amenda in suma de 1% din baza de impozitare.Deci depuneti-o fara problema avand suma asa de mica

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raul cel mai mic. nedepunerea sau depunerea declaratiei 390? saphir_ana saphir_ana Societatea noastra nu a obtinut in luna august numar de inregistrare in registul operatorilor intracomunitari .A fost insa nevoita sa emita si sa primeasca ... (vezi toată discuția)
Declaratie 394 hingheru hingheru Buna ziua, Daca am uitat sa depun declaratia 394 , pot lua amenda? am inteles ca ameda este intre 12000 si 14000 ron.Este chiar atat de mult, nu poate fi ... (vezi toată discuția)
Cod intracomunitar pfa neplatitor de tva Vlad444 Vlad444 Am cateva intrebari legate de necesitatea obtinerii codului intracomunitar. In contextul in care un PFA neplatitor de TVA (partida simpla, sistem real) in ... (vezi toată discuția)