avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale prelungire mandat administrator
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

prelungire mandat administrator

ce anume trebuie pentru prelungirea unui mandat administrator la ORC? e acelasi administrator. Trebuie tot circul cu hot. aga, contor, specimen semnatura autentic, decl pe proprie raspundere ca intruneste condritiile, sau?
multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: luizacsinte , utilizator 14:12, 7 Iunie 2010
Si eu am 3 mandate administratori expirate de 2 ani. Din care unul din ei ramane , iar ceilalti doi sunt inlocuiti. Deci trebuie sa fac revocare la cei doi vechi , si numire la toti trei administratorii? Cum se face hotararea AGA a nu-mi fi respinsa la Registru? Mentionez ca revoc doi administratori si numesc altii? Normal mandatele sunt expirate, n-as avea ce sa mai revoc.... Astept si eu opiniile dvs.

Multumesc !!
Exact. Tot "circul"
ce anume trebuie pentru prelungirea unui mandat administrator la ORC? e acelasi administrator

Hot AGA + contor fiind acelasi nu mai trebuie declaratie si specimen
Si eu am 3 mandate administratori expirate de 2 ani. Din care unul din ei ramane , iar ceilalti doi sunt inlocuiti. Deci trebuie sa fac revocare la cei doi vechi , si numire la toti trei administratorii?

Hot AGA + contor declaratie si specimen pt cei 2 adm noi, act constitutiv actualizat.
Hot AGA: se revoca cei 2 adm - trebuie sa specificati acest lucru
Multumesc, imi inchipuiam eu :) =D>
revin cu prelungirea mandatului ACELUIASI admministrator

am 2 probleme: administratorul si=a schimbat CI. Pun noua CI dar mai trebuie altceva special?

a doua: s--a casatorit cu asociata care astfel si-a schimbat numele si CI. ce fac? pun act const actualizat? ma fac ca ploua? mi-o cere copie CI al asociatei, ca m-as face ca ploua....

a treia: trebuie sa predau ultimul certificat constatator, ca l-a pierdut, dar ma gandesc ca daca ramane acelasi adm, nu trebuie, nu?

multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Schimbare reprezentant legal ?? adela05 adela05 1. La un SRL am 5 administratori care lucreaza impreuna. Unul dintre ei este reprezentantul legal, numit prin act constitutiv. Ca sa numesc un alt ... (vezi toată discuția)
Prelungire mandat administrator luizacsinte luizacsinte Bina ziua, Cum se procedeaza in momentul in care expira mandatul celor 3 administratori ai unui SRL cu asociat unic, au trecut 2 ani si nu s-au prelungit? ... (vezi toată discuția)
Prelungire sediu social si mandat adm just.rain just.rain Buna ziua Ma confrunt cu urmatoarea situatie: atat sediul social cat si mandatul administratorului la un srl au expirat in urma cu un an. Intrebarea ar fi ... (vezi toată discuția)