avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 835 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Licenta de export
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Licenta de export

Buna ziua,
Trebuie sa obtin licenta de export pentru cherestea si as avea nevoie de cateva informatii. Am inteles ca se elibereaza numai de la Ministerul Economiei.
De ce acte as avea nevoie? Suntem doi asociati,trebuie mers amandoi?Care-ar fi procedura? Va rog,sa m-ajutati cu aceste informatii! Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Mihail Cazacioc , Consilier juridic 19:41, 23 Iunie 2010
Dar pe site-ul lor nu exista astfel de informatii?Nu ati verificat?
Dl/Dna Badriana a apelat la dumneavoastra pentru a primi un raspuns sigur, tinand cont ca se adresa unui consilier juridic, nu sa il/o trimiteti sa caute in lege informatii....
=D>
Prin postarea pe acest forum a intrebarii, utilizatorul nu s-a adresat neaparat unui jurist ci oricarui alt utilizator care putea sa-i dea informatii in domeniul care il interesa sau sa-l indrume acolo unde putea obtine informatiile dorite.
Consilierul juridic citeste legea dar nu o memoreaza, stie insa unde sa "caute" sau unde poate gasi informatiile care il intereseaza.
Din cate observ am fost singurul care am indicat utilizatorului o posibila sursa de informatii.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

- este obligatorie înscrierea în colegiul consilierilor juridici ... oanaportar oanaportar - Este obligatorie înscrierea în colegiul consilierilor juridici ? Bună ziua ! Vă rugăm să ne ajutați cu un răspuns cu privire la următoarea ... (vezi toată discuția)
Job in domeniul juridic catalyna_pavel catalyna_pavel Cum pot obtine un job in cadrul unui cabinet/societati de avocatura? Mentionez ca sunt studenta la Drept, anul 2 (a doua facultate) si imi doresc foarte mult ... (vezi toată discuția)
Care este diferenta dintre consilier juridic si jurist ? spiridus spiridus Am terminat Facultatea de Drept acum 6 ani, nu am profesat deloc, nu sunt inscrisa in asociatia CCJ, doresc sa ma angajez la o firma, part-time. Cum sa ma ... (vezi toată discuția)