avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contestatie - amenda pt expertiza contabila ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contestatie - amenda pt expertiza contabila nefinalizata

am avut de facut o expertiza contabila pt recalcularea unei pensii si din motive bine intemeiate nu am reusit s-o finalizez.
am depus la judecatorie motivul ,adica nu am avut suficiente acte,mai precis am avut doar o parte din cartea de munca si am cerut amanarea cauzei
cei de la tribunal au considerat ca eu sunt vinovata si m-am trezit cu o amenda de 300 de lei cf art 108 pct 2 lit c-cod procedura civila
vreau sa mentionez ca am depus amanarea doar cu o zi inainte de termenul de judecare
va rog sa-mi transmite-ti urgent ce contestatie sa fac
va multumesc,voica
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 17:45, 1 Iunie 2010
Amenda se stabileste prin incheiere executorie care urmeaza sa vi se comunice. Impotriva acestei incheieri puteti formula cerere de reexaminare, conform art. 108 ind. 5 Cod procedura civila, in 15 zile de la data comunicarii acesteia.
Singura posibilitate este sa mergeti la presedintele completului de judecata cu o cerere prin care aratati care au fost motivele obiective care v-au determinat sa nu puteti efectua lucrarea si eventual sa le puteti dovedi.
In baza acestor motive solicitati anularea amenzii aplicate si probabil ca dupa efectuarea lucrarii si depunerea acesteia,vi se va admite cererea si vi se va anula amenda.
I

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se poate intampla daca nici la al doilea termen nu ma prezint? alinus21 alinus21 buna seara! As dori sa stiu ce se intampla daca nu pot ajunge la termen. Sunt petent. Mentionez ca este al doilea termen, nici la primul nu am putut sa ma ... (vezi toată discuția)
Antepronunțare sau nu ? viktorV viktorV Stimați forumiști, Am primit Decizie civilă: ”Respinge recursul ca inadmisibil. În baza art. 723 alin. 1 Cpc coroborat cu art. 108 ind. 1 pct. 1 lit. ... (vezi toată discuția)
Amendã judiciarã în cauzã civilã florin_babi florin_babi buna ziua: cum e posibil ca pt. o contestatie a unui proces verbal de contraventie sa fi amendat judiciar cu maximum legal-700 lei, la proces am respectat tot ... (vezi toată discuția)