am avut de facut o expertiza contabila pt recalcularea unei pensii si din motive bine intemeiate nu am reusit s-o finalizez.
am depus la judecatorie motivul ,adica nu am avut suficiente acte,mai precis am avut doar o parte din cartea de munca si am cerut amanarea cauzei
cei de la tribunal au considerat ca eu sunt vinovata si m-am trezit cu o amenda de 300 de lei cf art 108 pct 2 lit c-cod procedura civila
vreau sa mentionez ca am depus amanarea doar cu o zi inainte de termenul de judecare
va rog sa-mi transmite-ti urgent ce contestatie sa fac
va multumesc,voica
Amenda se stabileste prin incheiere executorie care urmeaza sa vi se comunice. Impotriva acestei incheieri puteti formula cerere de reexaminare, conform art. 108 ind. 5 Cod procedura civila, in 15 zile de la data comunicarii acesteia.
Singura posibilitate este sa mergeti la presedintele completului de judecata cu o cerere prin care aratati care au fost motivele obiective care v-au determinat sa nu puteti efectua lucrarea si eventual sa le puteti dovedi.
In baza acestor motive solicitati anularea amenzii aplicate si probabil ca dupa efectuarea lucrarii si depunerea acesteia,vi se va admite cererea si vi se va anula amenda.
I