avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Ce fel de contract sa inchei pentru intretinerea unui ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Ce fel de contract sa inchei pentru intretinerea unui sait?

Buna ziua. Va rog, daca cineva ma poate ajuta cu un sfat legat de problema pe care o am. Am ajutat pe cineva (programare) sa construiasca un site web, eu fiind programator. Persoana in cauza administreaza continutul site-ului si obtine bani din publicitate. Mi-a oferit un procent din castigurile lunare ale site-ului pentru a ma ocupa in continuare de partea de programare. Eu asi dori ca aceasta intelegere sa aibe o forma legala. Ce fel de contract asi putea sa inchei intre noi (persoane fizice)? Sau care ar fii forma legala pentru a parafa asemenea intelegere? Si cum poate fii facuta cel mai bine asta?
Va multumesc pentru ajutor. Si toate cele bune.
Cel mai recent răspuns: arity , utilizator 12:25, 3 Iunie 2010
~ Conținut șters la cerere ~
Dupa parerea mea este bine sa incheiati un
contract de prestari servicii in care este bine
sa treceti clar si expres toate obligatiile si
procentul pe care il veti primi din castiguri.
Va multumesc frumos ptr raspunsuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Relatie comerciala intre ong si srl Dan012345 Dan012345 Buna ziua, ONG-ul nostru vrea sa construiasca un site. Un membru fondator al ONG-ului este de asemenea asociat intr-o firma de web design. Acea firma de web ... (vezi toată discuția)
Termeni legali necesari la implementarea unui website? ankiutel ankiutel Dezvolt un site web in Wordpress unde prezint serviciile mele de design web si design grafic pe care le pot presta, si am ajuns la partile mai putin cunoscute ... (vezi toată discuția)
Contract prest serv intre srl si pf obligatoriu imre imre Buna, Intrebarea mea suna in felul urmator: Fiind unic asociat la un SRL de prestari servicii online (in forma electronica, online marketing, programare si ... (vezi toată discuția)