avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... cum se infiinteaza un PFA - comercializare produse ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

cum se infiinteaza un PFA - comercializare produse hand made proprii

Am citit pe unele site-uri cum ca nu poti infiinta un PFA daca nu ai o diploma de absolvire al unui curs de specialitate sau carte de munca care sa ateste ca ai lucrat in domeniul respectiv. Eu doresc sa infiintez un PFA pentru a putea sa comercializez obiecte handmade ( bijuterii unicat, nu de serie), dar nu am studii de specialitate, este doar un hobby. Puteti sa-mi spuneti sub ce forma pot comercializa astfel de lucruri, ce fel de societate sa infiintez pentru a fi in regula? Va multumesc anticipat pentru raspuns. Adriana Ionescu
Cel mai recent răspuns: cristina-emilia , utilizator 01:21, 22 August 2011
~ Conținut șters la cerere ~
Buna seara !
Am si eu o intrebare daca se poate .
Ai reusit sa infintezi pana la urma un PFA ? imi poti da si mie cateva detalii sau imi poti spune etapele prin care ai trecut ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carnet mestesugar andrea82 andrea82 Confectionez bijuterii handmade si detin un carnet de mestesugar pe care il vizez anual la asociatie si cotizez cu o suma anuala. Intrebarea mea este cu un ... (vezi toată discuția)
Pfa-cum se poate constitui daca nu intruneste art.5c, 7(1) legea 300/2004 Catalina Olteanu Catalina Olteanu Intrebarea mea este cum se poate constitui o persoana daca nu are diploma care atesta calificarea sa in domeniu. Cu alte cuvinte daca nu a absolvit inca o ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa nico123 nico123 Buna ziua,as dori sa stiu si eu ce pregatire, sau ce experienta trebuie pt infiintarea pfa in domeniul protectia muncii? Mentionez ca sunt economist, iar acum ... (vezi toată discuția)