avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 975 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... cum se infiinteaza un PFA - comercializare produse ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

cum se infiinteaza un PFA - comercializare produse hand made proprii

Am citit pe unele site-uri cum ca nu poti infiinta un PFA daca nu ai o diploma de absolvire al unui curs de specialitate sau carte de munca care sa ateste ca ai lucrat in domeniul respectiv. Eu doresc sa infiintez un PFA pentru a putea sa comercializez obiecte handmade ( bijuterii unicat, nu de serie), dar nu am studii de specialitate, este doar un hobby. Puteti sa-mi spuneti sub ce forma pot comercializa astfel de lucruri, ce fel de societate sa infiintez pentru a fi in regula? Va multumesc anticipat pentru raspuns. Adriana Ionescu
Cel mai recent răspuns: cristina-emilia , utilizator 01:21, 22 August 2011
~ Conținut șters la cerere ~
Buna seara !
Am si eu o intrebare daca se poate .
Ai reusit sa infintezi pana la urma un PFA ? imi poti da si mie cateva detalii sau imi poti spune etapele prin care ai trecut ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie pf anita22 anita22 vreau sa imi deschid un magazin cu autorizatie persoana fizica.Imi puteti spune cum se procedeaza dupa obtinerea autorizatiei?Ce obligatii am fata de stat?:-/ (vezi toată discuția)
Deschidere firma pf iul76ian iul76ian cat ma costa sa-mi fac o firma PF si ce acte imi trebuiesc (vezi toată discuția)
Unde ma adresez pentru infiintare pfa sau af? OleseaT OleseaT Buna ziua, Va rog sa ma ajutati: unde trebuie sa ma adresez pentru a-mi infiinta un PFA sau Asociatie familiala? (vezi toată discuția)