avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 536 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract de munca

lucrez la o firma cu contract de munca pe 3 luni, a expirat contracu si il prelungeste iar pe 3 luni dar numai daca semnez si demisia in alb, este bn sa semnez demisia i alb?
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 20:33, 1 Iunie 2010
Nu este legal sa va ceara asa ceva. Demisia reprezinta actul dv. de vointa si nu va poate obliga sa o depuneti, mai ales "in alb".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog un raspuns urgent! cristina_tud cristina_tud Buna ziua, Sunt putin disperata deci am nevoie de un raspuns urgent!! Va rog!! Sunt angajata cu contract pe perioada determinata pana la data de ... (vezi toată discuția)
Demisia semnata impreuna cu angajare Barbuioanlaurentiu Barbuioanlaurentiu este posibil sa fii obligat sa semnezi demisia in momentul angajarii, dupa care firma la care lucrezi sa faca uz de ea, cand doreste? (vezi toată discuția)
"demisie in alb" usersl usersl In urma cu doua luni m-am angajat la un ABC care are un patron mai mult decat precaut. Mi-a spus sa semnez o cerere de demisie ,,pentru orice eventualitate\". ... (vezi toată discuția)