In scara unde locuiesc au fost efectuate lucrari de schimbare a tevilor comune(verticale) de incalzire. In urma acestor lucrari a fost avariata usor teava de la unul dintre caloriferele mele (orizontala). Mentionez
- am fost de acord cu aceste lucrari comune si am permis accesul echipei in locuinta
- avaria din apartament a fost sesizata la proba si a fost imediat instiintat administratorul
- administratorul a facut plata catre firma fara a face receptia lucrarii iar firma refuza sa repare dauna produsa
- nu a fost semnat niciun act cu privire la calitatea lucrarii sau receptia acesteia nici de mine nici de vreun alt vecin
As dori sa ma sfatuiti care este procedura legala pentru a mi se remedia paguba produsa, eventual catre cine trebuie sa fac reclamatia si ce puncte trebuiesc atinse
Deobicei receptia unei lucrari pe infrastructura comuna este facuta de o comisie alcatuita din presedinte, administrator si reprezentantul firmei care a executat lucrarea. Dupa ce se constata ca lucrarea e in regula se facea plata, o data cu un PV de receptie, mai ales ca e o lucrare serioasa, asa cum s-a dovedit ....
Nu Dv trebuia sa semnati acest PV de receptie, ci presedintele asociatiei si administratorul.
Faptul ca nu s-a intamplat asa, vina este a comitetului executiv.
Faceti o solicitare catre acest comitet (presedinte) sa cheme firma pentru reparatia a ce au stricat la Dv. in apartament.
1. solicitarea se face in scris si se preda personal sau o trimit recomandat prin posta? In cazul in care se preda personal asociatiei cine are obligatia sa o ia si sa imi dea numar de inregistrare si stampila?
2. solicitarea se face catre presedinte, comitet sau administrator?
Catre presedinte, o faceti in doua exemplare din care unul semnat, stampilat si cu numar de inregistrare ramane la Dv. ca dovada ca ati facut sesizarea.
Daca nu va primeste sesizarea, o trimiteti prin posta si pastrati recipisa.
Unde ma adresez
cateldestept
Scara blocului in care locuiesc a fost zugravita anul trecut. Anul acesta s-a executat modernizarea liftului si firma care a lucrat a deteriorat peretii in ... (vezi toată discuția)