Buna seara,
Vin cu rugamintea la dumneavoastra sa ma lamuriti in a intelege o citatie care am primit.
Ea suna cam asa: X, este chemat in aceasta instanta, camera...etc, la data ora, in calitate de martor, pentru Fond- vatamare corporala din culpa(art. 184 C.p.).
Partea citata are dreptul la un aparator cu care sa se prezinte la termenul fixat.
In cazurile prevazute de art. 171 alin. 2 si 3 Cod procedula Penala, apararea este obligatorie, iar in cazul in care partea nu isi alege aparator cu care sa se prezinte la termenul fixat, i se va desemna un aparator din oficiu.
In vederea exercitarii drepturlui de aparare, partea citata poate sa consulte dosarul alflat la arhiva instantei.
Tin sa precizez ca am fost martor la un accident auto, eu nu inteleg de ce trebuie sa ma prezint eu cu un aparator(probabil avocat). si de ce sunt acuzat ca si martor.
sau am inteles eu gresit redactarea acestei citatii.
In speranta ca ma veti ajuta toate cele bune.
Multumesc
Invinuit-martor
garceaSA
am fost cercetatde catre DIICOT intr-un dosar penal de contrabanda in calitate de invinuit IAR DUPA INTOCMIREA RECHIZITORIULUI mi sa dat scoatere de sub ... (vezi toată discuția)