avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... inselat la licitatie
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

inselat la licitatie

Am fost inselat la o licitatie cu strigare de dl. Bustea Marius. Am participat la o licitatie unde am castigat 3 masini. Am convenit cu dl. Bustea Marius sa platesc 2 masini, sa fiu pus in posesia lor urmand ca in max 3 zile sa platesc si a treia masina. Dupa ce am facut plata celor 2 masini, dl Bustea a refuzat sa semnam actele masinilor achitate integral, amenintandu-ma ca nu imi va mai da nici banii inapoi . Ce pot face in acest caz?
Cel mai recent răspuns: bogdan tomescu , utilizator 15:25, 18 Iunie 2010
Au fost facute multe manarii de escrocul asta.... sincer nu cred ca-ti mai recuperezi banii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrare in posesie apartament cumpărat la licitație al unui societăți in insolventa Pandele81 Pandele81 Buna ziua . Pe 25.01.2017 am participat si adjudecat un apartament la i licitație organizata de un lichidator judiciar. In regulamentul licitației scria ca ... (vezi toată discuția)
Nulitatea procesului verbal de adjudecare imobiliara SPavel SPavel Buna seara ! La o licitatie imobiliara organizat de B.E.J …… , un imobil este vandut sub 75% din valoarea de evaluare . La licitatie participa o singura ... (vezi toată discuția)
Am adjudecat un apartament prin executare silită și am achitat jumătate din preț. mai am 20 de zile până trebuie să pun diferența, dacă renunț ce se va întâmpla cu bănuții mei? Curelaru r Curelaru r Buna ziua Am adjudecat un apartament prin executare silită și am și achitata jumătate din el și mai am 20 zile pana ce treb sa pun diferența Pers ... (vezi toată discuția)