avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1881 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum Trebuie sa procedam?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum Trebuie sa procedam?

Cum se procedeaza daca :avem construita casa in baza autorizatii constructie din 1971,pe un teren in care suntem mostenitori legali in baza unui act notarial.Pe acest teren in anul 1996 a fost emis Titlul de propietate inca pentru 4 mostenitori.Unul din cei 4 mostenitori au solicitat terenul format din 2 parcele pe care este amplasata casa noastra,dovedita cu acte si expertize in instanta,si la castigat definitiv si irevocabil.
Cel mai recent răspuns: Adrian Marin , Consilier juridic 11:19, 2 Iunie 2010
Buna ziua !
Documentele trebuie vazute de un avocat pt ca numai dupa ce se consulta toate actele existente se poate da un raspuns la obiect , mai ales ca exista deja o hotarare definitiva si irevocabila emisa in acest sens ... Ati uzat toate caile legale de atac impotriva acelei hotarari ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum trebuie sa procedam? ContSters149812 ContSters149812 Unde trebuie sa ne adresam cu urmatorul caz: 1) Avem construita casa in anul 1971,In baza autorizatii de constructie,pe un teren in care suntem mostenitori ... (vezi toată discuția)
Planuri eronate folosite pentru atacarea in instanta a unui titlu de proprietate Elflorin Elflorin Situatia se prezinta in felul urmator: posed un teren din 1971 pe care am solicitat eliberarea unui titlu de proprietate in 2006. Acest titlu a fost eliberat. ... (vezi toată discuția)
Impartire mostenire cu probleme elenalungu elenalungu Buna ziua.Mama mea locuieste in casa parinteasca de cand acestia au decedat.Se judeca de cativa ani cu fratii ei pentru o mostenire de la parintii ... (vezi toată discuția)