avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1731 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... m-au scos de pe statul de plata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

m-au scos de pe statul de plata

buna ziua! Am si eu o problema si doresc sa o impartasesc cu dumneavoastra in speranta ca ma veti putea ajuta...eu am lucrat la o firma din timisoara cu punct de lucru in brasov... eram insarcinata in momentul in care s-a inchis punctul de lucru...au spus ca voi ramane in concediu fara plata pana la nastere...Din cauza ca eu apaream ca neasigurat in brasov iar de la timisoara nu am primit adeverinta ce trebuia vizata in brasov la casa de asigurari nu am putut sa imi iau nici un concediu...mentionez ca am fost plecata din tara vreo4 luni din cauza unor complicatii medicale si nu am nascut in tara...acum dupa luni de zile in care au spus ca vor gasi o solutie mi-au spus ca m-au scos de pe statul de plata din decembrie si sa nu ii mai deranjez pe ei...mai pot face ceva pt a-mi depune actele pt indemnizatia de crestere a copilului?...mai doresc sa specific ca cererea de incetare a contractului de munca nu am semnat-o ...se mai poate face ceva?
Cel mai recent răspuns: ela eu , utilizator 16:22, 2 Iunie 2010
Faceti, urgent, o sesizare la ITM unde aveti inregistrat contractul individual de munca si sa vedeti daca si cum v-a incetat acesta si, din statele de plata aduse lunar la ITM, savedeti cum ati lucrat in toata aceasta perioada.
contractul de munca a fost inregistrat in timisoara...de fapt toate actele sunt in timisoara...statele de plata depuse in timisoara se pot verifica si in brasov la ITM???
Chiar daca se verifica, daca apareti ca nu ati realizat venituri salariale 12 luni consecutive inainte de nastere degeaba va zbateti. O solutie ar sa-i convingeti la rectificative, dar vor plati amenzi si nu stiu daca le convine...trebuia sa va luati concediu medical . acum este tardiv
concediu medical nu am avut cum sa imi iau pt ca trebuia sa primesc o adeverinta de la timisoara ca sunt asigurata....ceea ce nu am primit...eu in brasov apaream ca fiind neasigurata... din cauza plecarii din tara si a faptului ca am nascut in strainatate a fost o problema si cu concediul postnatal...va multumesc pt raspuns
sunt multe motive pt care as putea sa ii dau in judecata dar vroiam sa vad daca se poate rezolva situatia pe cale amiabila si cam ce ar mai fi de facut....
Daca c.i.m. a fost inregistrat la Timisoara, atunci sesizarea se va depune la ITM Timis ... de asemenea, sesizarea o puteti depune si la ITM Brasov care vor lua legatura cu colegii lor din Timis pentru a solutiona sesizarea dvs.

Alte discuții în legătură

Angajatorul nu a modificat salariul in stat afectand ajutorul banesc in concediu pentru ingrijire copil BG BG Buna ziua! Intrucat dintr-o eroare, angajatorul nu a modificat salariul in statul de plata desi am semnat act aditional pentru majorare salariu de la 1000 la ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal oanatatuta oanatatuta Buna ziua!In data de 12.01.2015 urmeaza sa nasc.Cu ce data pot intra in concediu prenatal astfel incat sa beneficiez apoi si de CCC (vezi toată discuția)
Neplata concediului prenatal/postnatal. nashiku nashiku buna ziua , Am si eu nevoie de niste sfaturi din partea dumneavoastra.Sotia mea este in ultima luna de postnatal iar angajatorul nu i-a platit niciun ... (vezi toată discuția)