avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... cheltuieli de judecata
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

cheltuieli de judecata

eu am de platit cheltuieli de judecata si cheltuieli spital pt. loviri si alte violente.

1.pot fi scutit de plata acestora deoarece eu ,tatal, sunt in crestere copil si venitul meu la 3 persoane este de 600lei crestere copil si 200 lei alocatie pana la varsta de 2 ani a copilului.
2.procesul s a terminat pe fond acum am facut recurs ..
de cand trebuiesc acestea platite ????dupa ce este sentinta irevocabila si definitiva????
Cel mai recent răspuns: ContSters125947 , utilizator 15:53, 2 Iunie 2010
[ link extern ]

[ link extern ]
Asta pentru amuzamenT!
Ultima modificare: Miercuri, 2 Iunie 2010
ContSters125947, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se poate face in cazul in care parintii isi bat copilul devenit deja major,chiar student si amenintat cu evacuarea din domiciliu? Anaa9 Anaa9 Buna ziua! M-ar interesa daca exista o lege prin care parintii au interzis la a-si bate copilul devenit deja major,intrat deja la buget si totodata amenintat ... (vezi toată discuția)
Alocatie pt.copil cu tata in italia si copilul in romania laurentiucioaga laurentiucioaga buna ziua...as dori sa aflu daca eu muncind in italia de 3 ani cu forme legale, pot beneficia de alocatie pt. copil de aici...copilul este in grija bunicilor ... (vezi toată discuția)
Recurs cercetasa cercetasa s a terminat recurs la tribunal loviri si alte violente procurorul a cerut respingerea recursului partii vatamate si acceptarea recursului meu ca si ... (vezi toată discuția)