avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... recurs
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

recurs

s a terminat recurs la tribunal loviri si alte violente

procurorul a cerut respingerea recursului partii vatamate

si acceptarea recursului meu ca si inculpat

pronuntarea va fi aflata luni

va intreb

se poate modifica sentinta din fond in favoarea mea?
Cel mai recent răspuns: cercetasa , utilizator 12:14, 14 Ianuarie 2011
depinde de motivul ptr care s-a facut recurs.
modificarea sentintei privind daune materiale si morale si a pedepsei

am fost pedepsit in fond - cu 3 luni suspendare si 3000 lei daune in solidar cu altcineva, 300 lei cheltuieli materiale si 330 lei spital

eu nu am fost vinovat , eu i am despartit , doar celalalt a recunoscut ca l a batut.

avocatul meu din recurs a cerut achitarea pentru mine si amenda penala pentru celalalt.

procurorul a spus ca i s au dat suficienti bani partii vatamate asa ca i s a respins recursul.

recursul nostru s a acceptat deoarece am adus martori noi care au spus ca martorii lui nu au fost de fata la bataie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Martor cercetasa cercetasa cand partea vatamata aduce un nou martor in recurs la tribunal la 3 ani de la producerea infractiunii de loviri si alte violente cat de credibil este ... (vezi toată discuția)
Respins recurs cercetasa cercetasa loviri si alte violente respins recurs la tribunal -recurs nefondat. ce mai pot face -recurent inculpat va rog un sfat (vezi toată discuția)
Solutionare caz cercetasa cercetasa puteti sa mi spuneti si mie daca aceasta solutionare a acestui caz este corecta???? ce mai pot face eu ca si ... (vezi toată discuția)