avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... respins recurs
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

respins recurs

loviri si alte violente

respins recurs la tribunal -recurs nefondat.

ce mai pot face -recurent inculpat

va rog un sfat
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 18:25, 31 Ianuarie 2011
in functie de situatia concreta > contestatie in anulare sau revizuire.
Daca oferiti mai multe detalii, poate reusim identificarea cazului concret pe care s-ar putea sprijini cererea dvs.
am despartit doi oameni sa nu se mai bata si cel batut a facut plangere si impotriva mea si a celuilalt.

acuzat de loviri si alte violente

in fond la judecat. mi s a dat 3 luni cu suspendare si 2 ani si 3 luni de incercare atat mie cat si celui care a recunoscut ca l a batut pe celalalt.

si daune materiale si morale in solidar 3335 lei.

acum la tribunal mi a fost respins recursul ca fiind nefondat si noua ca inculpati dar si partii vatamate

va rog sa ma sfatuiti ce sa fac ?
:offtopic: Va rog sa ramaneti la topicul deja deschis. Multumesc.

cercetasa a scris:

in cat timp de la pronuntarea recursului se poate depune contestatie in anulare sau revizuire
Vedeteti daca exista din punct de vedere legal posibilitatea formularii unor contestatii in anulare si la executare.
nu exista din punct de vedere legal posibilitatea formularii unor contestatii.

asa mi a spus d. avocat ca nu mai avem ce face.

am primit deja acasa de la judec. ca am de plata cheltuieli de judecata .

eu vreau sa va intreb urmatorul lucru

pot sa depun la Cedo o plangere pentru a mi analiza din nou dosarul deoarece sentinta nu este corecta din punctul meu de vedere.

partea vatamata a castigat procesul cu martori falsi si eu nu am putut demonstra acest lucru.

ce ma sfatuiti?

va rog!

Alte discuții în legătură

Cai de atac decizie irevocabila tribunal - drept penal leopold2010 leopold2010 Sa respins recursul la tribunal intr-un proces de lovire si alte violente. A fost ignorată legitima apărare, desi fapta s-a întâmplat intr-un spatiu ... (vezi toată discuția)
Martor cercetasa cercetasa cand partea vatamata aduce un nou martor in recurs la tribunal la 3 ani de la producerea infractiunii de loviri si alte violente cat de credibil este ... (vezi toată discuția)
Costuri de judecata inalta curte PARTEVATAMATA2010 PARTEVATAMATA2010 A avut cineva un recurs la Inlata Curte pe care l-a pierdut? Cat au fost cheltuielile de judecata? La CAB au fost 200 lei per recurent. O alta intrebare: ... (vezi toată discuția)