avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu ingrijire copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu ingrijire copil

Buna ziua,
Am fost angajata cu carte de munca in perioada 1997-2002, din 2002 am intrat in concediu ingrijire copil pana in 2004. In 2005 m-am inscris la o facultate pe care am absolvit-o in 2008, dupa care am urmat studii de master din 2008 pana in 2010. Intrebarile mele sunt urmatoarele:
1) perioada de concediu ingrijire copil si perioada studiilor sunt considerate vechime in cartea de munca?
2) absolvent de masterat sunt considerat dupa terminarea sesiunii sau dupa predarea lucrarii de disertatie?
Va intreb toate acestea pentru ca m-am interesat la AJOFM daca pot beneficia de somaj dupa absolvire si mi s-a raspuns ca da, pe o perioada de 6 luni, cu conditia sa depun actele in termen de 60 de zile de la absolvire. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Serban Tanase , Consultant asigurari 16:06, 2 Iunie 2010
1)este considerata vechime dar nu se ia in cosiderare la plata drepturilor salariale decat perioada CIC
2)absolventul de master primeste titlul de absolvent dupa DISERTATIE

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte de studii pentru somaj in cazul unui absolvent fara licenta absolventarhitectura absolventarhitectura Buna ziua, Sunt absolventa fara diploma de licenta a facultatii de arhitectura in sesiunea iulie 2013, urmand sa obtin diploma in sesiunea de restante, ... (vezi toată discuția)
!!!indemnizație creștere copil!!! buna ziua! va rog sa ma ajutați ... Magda Ilaria Magda Ilaria !!!Indemnizație creștere copil!!! Buna ziua! Va rog sa ma ajutați cu un răspuns! Trebuie sa nasc la începutul lunii iulie 2021 și am următoarea ... (vezi toată discuția)
Subventie absolvent 2014 dora90 dora90 Buna ziua! Intrebarea mea este: de la ce data esti considerat absolvent de master? De la data in care ai finalizat anul terminal sau la data la care ai ... (vezi toată discuția)