avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1057 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... retinerea asigurarii de sanatate din ajutorul de somaj ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

retinerea asigurarii de sanatate din ajutorul de somaj pentru sotia casnica - posibil?

Poate soţul meu sa-mi includa asigurarea de sanatate in somajul lui adică să i se retina automat asigurarea mea aşa cum i se reţinea şi din salariu? Mentionez că sunt casnică şi nu realizez nici un venit.
Cel mai recent răspuns: alina_cj , utilizator 12:06, 11 Iunie 2010
nu , dar puteti beneficia de asistenta medicala pe asigurarea dansului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sotia poate fi coasigurat daca nu a fost declarat la locul de munca al sotului elisa_simionca elisa_simionca Buna, daca sotul este angajat, iar sotia este casnica, insa sotul nu a declarat-o la locul de munca, pentru a putea fi declarata coasigurat este sau nu ... (vezi toată discuția)
Drepturi salariale ContSters23466 ContSters23466 Sunt incadrata cu norma intreaga si contract pe durata nedeterminata cu salar de baza la institutie de stat unde mi se opreste lunar darile (CAS, CASS, somaj, ... (vezi toată discuția)
Acte necesare inscrierii la medicul de familie mamica84 mamica84 1. Ma intereseaza sa stiu ce acte sunt necesare pentru ca sotul meu sa fie inscrie la acelasi medic de fam unde sunt si eu. Dansul imi spune ca nu isi ... (vezi toată discuția)