Sunt adm. de patrimoniu la o institutie sc.M-am intors din concediul de crestere a copilului de pana la doi ani si sunt platita cu salariul din perioada in care am intrat in maternitate(10 aprilie 2007), desi din 2009 sunt de profesie economist (am absolvit facultatea de Stiinte Economice).Am solicitat conducerii institutiei trecerea de la nivel mediu la cel superior printr-o cerere inregistrata la secretariatul scolii,insa mi s-a raspuns ca nu se poate.Nu inteleg de ce! Ce pot face in acest caz?#-o
Puteati sa terminati trei facultati si trei masterate, daca functia pe care sunteti angajata nu prevede studii superiore, nu vi se va schimba salariul de incadrare la nuvelul studiilor capatate.
Solicitati schimbarea incadrarii pe o functie care necesita studii superioare si atunci vor fi obligati la marirea salariului la nivelul pregatirii.
Personalului care s-a aflat in concediu platit pentru cresterea si ingrijirea copilului in varsta de pana la 2 ani, respectiv 7 ani, in cazul copilului cu handicap, precum si personalului ale carui raporturi de munca sau raporturi de serviciu au fost suspendate din alte cauze, potrivit legii, i se acorda, la reluarea activitatii, salariul de baza aferent gradului sau treptei profesionale in care a fost incadrat anterior suspendarii - art.17 alin.1 din Legea nr.330/2009.
Un copil="o pedeapsa"
deya 81
Da,cam asa suna faptul ca am intrerupt serviciul si am ramas in concediu ingrijire copil pana la varsta de un an jumate.Lucrez ca si asistenta medicala la un ... (vezi toată discuția)