avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 985 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... concediu crestere copil si ajutorul de somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

concediu crestere copil si ajutorul de somaj

buna ziua
Am fost in cocediu crestere copil pana la data 20.05.2010 .Pe 20.05 m-am prezentat la serviciu si mi-am redeschis contracul de muca iar cu aceiasi zi mi-am dat si demisia pentru a ma angaja in alta parte.Agajarea la firma noua s-a facut incepand cu data de 26.05.As dori sa stiu si eu ce trebuie sa fac ca ma reintorc in concediu crestere copil (fata face 2 ani in 07.07.2010 si daca voi benefecia de somaj)
va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 19:37, 2 Iunie 2010
fata face 2 ani in 07.07.2010

Sa va reantoarceti in CIC pentru aproximativ o luna? Nu va inteleg.
Daca noul angajator va concediaza prin reducerea posturilor puteti beneficia de somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul la somaj costa332 costa332 buna ,sotia mea este in concediu pt cresterea copilului care se termina peste o luna,poate intra in somaj dupa aceea? intrucat unde lucra sa restrans ... (vezi toată discuția)
Modificare salariu dupa concediul de crestere copil andreea nitescu andreea nitescu buna ziua, Pe data de 18 ,luna curenta ma reintorc la serviciu dupa 2 ani de concediu de crestere copil. Am fost anuntata ca salariul se modifica de la ... (vezi toată discuția)
Concediu de maternitate biancaclaudia biancaclaudia In data de 17 iulie 2011 imi expira concediul de crestere copil prin urmare ar trebui sa ma reintorc la servici. Va rog sa ma ajutati cu un raspus deoarece cei ... (vezi toată discuția)