avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 997 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Exercitarea a doua functii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Exercitarea a doua functii

Buna ziua,

In prezent sunt director adjunct, in cadrul unei sucursale de banca. De mai bine de 7 luni, ii tin locul si colegei mele, director al sucursalei, care se afla in concediu de maternitate. Prin fisa postului o parte din sarcinile si obligatiile de serviciu coincid, in perioada de concediu de odihna ne inlocuim reciproc.
In conditiile date nu am beneficiat de nicio marire de salariu si nici nu am o decizie de numire in cealalta functie (de director). Practic, exercit doua functii insa nu exista nici un act, decizie care sa reglementeze acest fapt.
As dori sa stiu care sunt drepturile mele si cum as putea sa beneficiez de ele, daca acestea exista?

Va multumesc,

Denise

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:30, 2 Iunie 2010
Din cate stiu, directorul adjunct preia atributiile directorului in lipsa acestuia ... presupun ca acest lucru este specificat in fisa postului dvs .

Intr-adevar, pentru exercitarea cu drepturi depline a functiei de director trebuia sa se emita o decizie de delegare de competente pe perioada lipsei acestuia.
Intradevar ne preluam atributiile una celeilalte, dar nu pe perioade atat de lungi.
Luati legatura cu sediul central si prin care le explicati faptul ca in fisa postului dvs exista posibilitatea preluarii atributiilor directorului de sucursala doar pe perioada concediului de odihna ... in acest sens, este necesara delegarea de competenta pe o perioada de timp mai indelungata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inlocuire functionar de conducere - concediu de odihna blackjack blackjack Buna ziua, Se poate ca un functionar public de conducere sa fie inlocuit de un functionar de executie pe perioada concediului legal de odihna a celui ... (vezi toată discuția)
Salarizare Mihai Pop Mihai Pop Buna seara, Am fost delegat de inspectorul scolar general sa preiau atributiile si responsabilitatile directorului adjunct (acesta fiind in concediu de ... (vezi toată discuția)
Incetare cim conform art65 si art66 din codul muncii dumi32 dumi32 Buna seara, va prezint următoare situatie si dac mă puteți ajuta cu un sfat il primesc cu mare drag un salariat primește notificare cum ca conform ... (vezi toată discuția)