avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... inregistrare stat de salarii rectificativ
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

inregistrare stat de salarii rectificativ

Buna seara! Pentru a inregistra un stat de salarii rectificativ la ITM Bucuresti mi s-a spus ca am nevoie de o notificare sau o cerere nu stiu exact despre ce e vorba. Ma poate ajuta cineva cu acest formular? Multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:58, 3 Iunie 2010
Este vorba despre o nota explicativa prin care aduceti la cunostinta de ce se depune stat rectificativ (care este motivul pentru care se depune un astfel de document - greseli de calcul al salariului, omisiuni de inregistrare etc.)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model nota explicativa stat de plata saftmiki saftmiki are cineva un model de nota explicativa pentru depunerea la itm a statelor de plata rectificative? (vezi toată discuția)
Declaratie rectificativa itm dana bura dana bura Buna seara. Ma puteti ajuta, va rog, cu un model de nota explicativa ce insoteste o declaratie rectificativa la itm? va multumesc (vezi toată discuția)
Declaratii rectificative nicoleta-luiza nicoleta-luiza In luna aprilie am avut 2 concedii medicale completate gresit: la unul societatea a platit 1 zi medical in plus, iar de la buget s-a platit in minus 1 zi. ... (vezi toată discuția)