avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii model nota explicativa stat de plata
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

model nota explicativa stat de plata

are cineva un model de nota explicativa pentru depunerea la itm a statelor de plata rectificative?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:09, 17 Octombrie 2010
Nu exista un model anume de nota explicativa.
Faceti o adresa din partea firmei in care solicitati sa vi se aprobe depunerea statelor rectificative din motivul ...........................
Nu cred ca o sa gasiti un model anume,deoarece pot motive variate pentru depunerea unui stat rectificativ.
.....depunem stat rectificativ pentru luna ....datorita faptului ca....
Editati denumirea statului de plata din programul in care lucrati, in loc de "stat de plata" sa fie "stat de plata rectivicativ"
saftmiki a scris:

are cineva un model de nota explicativa pentru depunerea la itm a statelor de plata rectificative?

Este o simpla adresa prin care aduceti la cunostinta ITM-ului motivul pentru care depuneti statul de plata rectificativ (greseli de calcul, omiterea unui salariat etc.)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare stat de salarii rectificativ delia25 delia25 Buna seara! Pentru a inregistra un stat de salarii rectificativ la ITM Bucuresti mi s-a spus ca am nevoie de o notificare sau o cerere nu stiu exact despre ce ... (vezi toată discuția)
Declaratie rectificativa itm dana bura dana bura Buna seara. Ma puteti ajuta, va rog, cu un model de nota explicativa ce insoteste o declaratie rectificativa la itm? va multumesc (vezi toată discuția)
Declaratii rectificative nicoleta-luiza nicoleta-luiza In luna aprilie am avut 2 concedii medicale completate gresit: la unul societatea a platit 1 zi medical in plus, iar de la buget s-a platit in minus 1 zi. ... (vezi toată discuția)