avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1013 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii declaratie rectificativa itm
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

declaratie rectificativa itm

Buna seara. Ma puteti ajuta, va rog, cu un model de nota explicativa ce insoteste o declaratie rectificativa la itm? va multumesc
Cel mai recent răspuns: dana bura , utilizator 07:53, 25 Septembrie 2010
Nu este obligatorie nota explicativa pentru a depune o declaratie rectificativa la ITM.
dana bura a scris:

Buna seara. Ma puteti ajuta, va rog, cu un model de nota explicativa ce insoteste o declaratie rectificativa la itm? va multumesc

nu vad ce rost are nota explicativa atata timp cat "rectificativa" se poate "depune" si online:rolleyes::)

nu e reglementata nicaieri.

da' daca e musai, ca asa vor aia de la ghiseu (dar repet, ii puteti evita online), faceti-le o adresa prin care le comunicati ca le depuneti rectificativa pe luna.... , intrucat s-a omis salariatul.... / s-a calculat gresit ..., etc:)
scuze freeelis, n-am vrut sa ma bag peste ce ati raspuns:) ... am editat simultan:)
Ultima modificare: Marți, 14 Septembrie 2010
ContSters123067, utilizator
gigelin a scris:

scuze freeelis, n-am vrut sa ma bag peste ce ati raspuns:) ... am editat simultan:)

Nu aveti de ce sa va scuzati .. oricand este binevenita o completare sau o parere contrara a ceea ce s-a postat.:)
In cazul unei declaratii rectificative la fisa fiscala ITM nu este solicita nota explicativa.
Nota explicativa o intocmiti pentru rectificative la statul de salarii si pentru declaratie rectificativa la CAS

Alte discuții în legătură

Stat de plata gresit daryana daryana Am descoperit o greseala si nu stiu cum sa o repar. E prima data cand ma confrunt cu asa ceva. Am a avut un concediu medical pe luna septembrie si i-am ... (vezi toată discuția)
Model nota explicativa stat de plata saftmiki saftmiki are cineva un model de nota explicativa pentru depunerea la itm a statelor de plata rectificative? (vezi toată discuția)
Salarii calculate gresit matei mariana matei mariana daca am un salariat incadrat cu doua ore si care are functia de baza la alta societate. cand s-au calculat salariile s-a luat in calcul deducerea personala ... (vezi toată discuția)