avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... pensia alimentara
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

pensia alimentara

o tanara studenta care anul acesta termina facultatea si a beneficiat de pensie alimentara, mai poate primi aceasta pensie daca urmeaza cursuri de master, sau alte specializari scolare si cat timp daca da?
Cel mai recent răspuns: Daniel Coman , Avocat 21:47, 2 Iunie 2010
pana la implinirea varstei de 26 ani, fara a lucra cu CIM.
buna seara
da ,asa este pina la 26 de ani dar este discutabil pentru master si alte specializari
Pana la 26 ani.
In jurisprudenta s-a asimilat si masteratul cu notiunea
de studii superioare.
Plateste pensie pana la 26 de ani, chiar daca
urmeaza cursurile unui masterat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pina cind se plateste pensia de intretinera(pensia alimentara)? valeriamogos valeriamogos sotul meu are de platit pensie alimentara, conform instantei judecatoresti, pina la terminarea studiilor dar nu mai mult de virsta de 25 ani. Ce se intimpla ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ,revin cu o intrebare,si daca se poate doresc un raspuns ... alexyxy alexyxy Buna ziua ,revin cu o intrebare,si daca se poate doresc un raspuns competent.plata pensiei alimentare este stabilita prin lege a se efectua pana la implinirea ... (vezi toată discuția)
Drepturile familiei sau probleme juridice de familie iloveny iloveny Fiica mea are 22 de ani si termina in aceasta vara facultatea. Vrea sa urmeze un program de master care este destul de costisitor. As dori sa stiu, pana ... (vezi toată discuția)