avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 802 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

este legal ca soacrä-mea sä inainteze dosarul pentru divort cu un duplicat al certificatului de cäsätorie cänd originalul se aflä la mine?
Cel mai recent răspuns: lucky65 , utilizator 10:09, 3 Iunie 2010
da.
cum sa inainteze divortul? pt ea sau pt fiica ei maritata cu dvs? ca ea poate inainta divort numai pt ea. si poate folosi un duplicat fara probleme.
buna ziua . daca soacra dvs. a fost mandata de catre fiica dansei sa inainteze in numele ei actiunea de divort si eventual sa o reprezinte in instanta, dansa poate depune la dosar un duplicat al certificatului de casatorie, in lipsa exemplarului original.
Multumesc pentru räspuns dar sotia si soacra au luat legätura doar telefonic cäci noi locuim in Austria
pentru fiica care este cäsätoritä cu mine

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Duplicat certificat de casatorie Dana Ternauciuc Dana Ternauciuc Buna soacra mea are nevoie de duplicat la certificatul de casatorie deoarece acum 35 de ani a divortat si sotul a luat originalul in prezent fostul sot este ... (vezi toată discuția)
Divort in instanta alyn79 alyn79 Buna ziua! In urma cu sase luni, sotia mea a plecat sa lucreze in Germania pe un post de medic rezident, urmand ca in iarna sa ma duc si eu la ea in concediu, ... (vezi toată discuția)
Batrana muribunda inselata adelutzacj adelutzacj Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un sfat,Povestea este mai lunga dar vreau sa o detaliez ca sa fiu bine inteleasa. Sotul meu a avut o casatorie anterioara ... (vezi toată discuția)