avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1626 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Duplicat certificat de casatorie
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Duplicat certificat de casatorie

Buna soacra mea are nevoie de duplicat la certificatul de casatorie deoarece acum 35 de ani a divortat si sotul a luat originalul in prezent fostul sot este decedat .soacra vrea sa bage centrala iar cei de la gaz ii cer certificatul de casatorie cum putem intra in posesia umui duplicat
Cel mai recent răspuns: ContSters82289 , utilizator 18:36, 30 Mai 2018
In vederea eliberarii unui duplicat dupa certificatul de casatorie va trebui sa va deplasati la biroul de Stare Civilă a Primăriei unde s-a eliberat originalul şi completati o cerere pentru eliberarea unui duplicat.
In cerere ca motiv precizati pierderea originalului. Atasati copia actului de identitate si eventual daca mai detineti o copie a certificatului de casatorie ar fi perfect dar nu obligatoriu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de nastere pierdut de catre minor - bucresti, sector 6 Valentinul Valentinul Va salut, Mi-am pierdut certificatul de nastere. Am 17 ani. Detin CI, copii ale acesteia, copii ale certificatului de nastere (nimic legalizat). Am nevoie ... (vezi toată discuția)
Copie legalizata certificat nastere pt casatorie ContSters247378 ContSters247378 Buna Ziua, Am citit articolul de lege privind actele necesare pt casatorie si am observat ca se cere certificatul de nastere ( in original si copie) M-ar ... (vezi toată discuția)
Schimbarea resedintei Victor_ro Victor_ro Daca vreau sa schimb resedinta in alt judet(asta, dupa cum stiu, presupune schimbarea buletinului, pasaportului si permisului de conducere), ce documente ... (vezi toată discuția)