Am avut o relatie de 15 ani in urma careia a rezultat un copil, care acum are varsta de 8 ani. De cateva luni tatal lui si-a gasit alta femeie (sotia prietenului nostru) pe care a despartit-o de sotul ei(acesta inaintand actiunea de divort). In momentul in care s-a hotarat sa plece de acasa mi-a vandut mie apartamentul pe care-l avea mostenire de la parinti, pe motiv ca e dreptul copilului nostru el mutandu-se cu chirie, deocamdata. Ce sanse ar avea sa-mi ia mie copilul, in conditiile in care eu inca nu mi-am terminat studiile de masterat, deci inca nu am venit, iar el este adm unei firme? Mentionez faptul ca el a fost tata pt copil doar cu numele, intretinundu-i copilaria cu bani si nu ocupandu-se si de educatia lui, ba din contra, m-a boicotat in sensul acesta. Daca eu spuneam copilului "nu mami, nu e bine, nu e frumos etc" el venea si ii spunea " ba da tati, fa asa, drege asa etc" iar la momentul acesta pot sa spun ca micutul nu stie ce e bine si ce este rau.
Multumesc pt sprijin!
buna ziua.
chiar daca momentan nu beneficiati de un venit lunar, asta nu inseamna ca doar in baza acestui aspect instanta va incredinta copilul tatalui sau .
in functie de probatoriul administrat in cauza, si daca tatal minorului demonstreaza in instanta ca de exemplu sunteti o mama imorala, instanta va decide cui i se va incredinta minorul .
Cred ca de imoralitate da dovada el. In aceasta perioada copilul nu a avut ce invata de la tatal lui. Pe langa faptul ca alearga dupa fuste mai are si darul bauturii.
Avand in vedere faptul ca va aflati in continuarea studiilor, va trebui sa probati ca puteti fi ajutata la cresterea si educare minorului de familia dvs.Mai mult decat atat este necesar sa probati ca tatal nu si-a indeplinit atributiile de parinte asa cum ati relatat mai sus.Cu alte cuvinte argumentul ca nu aveti un venit momentan nu este exclusiv determinant in incredintarea minorului.
Probele pe care va trebui sa le administrati sunt:inscrisuri, martori, ancheta sociala, interogatoriul tatalui cu privire la incredintarea minorului.
Consultati avocat pentru a va consilia si apara interesele dvs. si ale minorului.
Cu atat mai bine, insa sprijinul familiei dvs. la care am facut referire, avea in vedere si sprijinul material, pentru ca la acest moment nu realizati venituri, iar tatal va marja in aparare pe acest aspect, respectiv imposibilitatea dvs. efectiva in a va creste minorul datorita lipsei venitului.
Divort
sindilaru
Buna ziua, as avea si eu o nelamurire: sunt casatorita de 2 ani, am un baietel de 11 luni, locuim la casa parintilor mei(ei nefiind in tare). As vrea sa ... (vezi toată discuția)
Mama imorala
josephine_78
buna ziua! as vrea sa stiu in ce caz i se poate spune sau invoca unei sotii care vrea sa divorteze faptul ca este mama imorala??? va multumesc!!!B-) (vezi toată discuția)