Am avut o relatie de 15 ani in urma careia a rezultat un copil, care acum are varsta de 8 ani. De cateva luni tatal lui si-a gasit alta femeie (sotia prietenului nostru) pe care a despartit-o de sotul ei(acesta inaintand actiunea de divort). In momentul in care s-a hotarat sa plece de acasa mi-a vandut mie apartamentul pe care-l avea mostenire de la parinti, pe motiv ca e dreptul copilului nostru el mutandu-se cu chirie, deocamdata. Ce sanse ar avea sa-mi ia mie copilul, in conditiile in care eu inca nu mi-am terminat studiile de masterat, deci inca nu am venit, iar el este adm unei firme? Mentionez faptul ca el a fost tata pt copil doar cu numele, intretinundu-i copilaria cu bani si nu ocupandu-se si de educatia lui, ba din contra, m-a boicotat in sensul acesta. Daca eu spuneam copilului "nu mami, nu e bine, nu e frumos etc" el venea si ii spunea " ba da tati, fa asa, drege asa etc" iar la momentul acesta pot sa spun ca micutul nu stie ce e bine si ce este rau.
Multumesc pt sprijin!
Avand in vedere cutumele instantei, si comportamentul tatalui , care nu cred din celel reletate ca va da dovada de atata vointa si persevernta sa stea cu anii prin tribunale sa-si ia copilul, sansele lui sunt minime.
Pacat ca nu mai am parinti si nici el nu mai are mama iar tatal lui l-a lasat la varsta de 5 ani. Am un frate care nu are copil si imi iubeste copilul ca si cum ar fi al lor si care ma ajuta dar nu dpdv financiar. Din acest punct de vedere ma descurc si inca ne da bani tatal copilului(dar din cate il cunosc eu nu o va mai face pt mult timp). Sper sa ma pot angaja in curand.
Daca am un depozit "frumusel" la banca pt care incasez o suma X, dobanda se considera venit?
La momentul acesta nu ma tem ca ar avea sanse sa-mi ia copilul mai ales ca nu are locuinta(dupa cum va spuneam apartamentul mi l-a lasat mie cu act de vanzare cumparare), dar din ambitie ma ameninta cu acest lucru. Imi impune el program de vizita pt copil, imi spune sa-l las pe micut la el 1-2 ori pe luna, ori eu nu sunt de acord. Vreau sa-si vada copilul doar in prezenta mea, nu am baza in el.
Nu va mai faceti atate probleme, ca nu aveti de ce..mai ales daca aveti vani in vbanca, luati un extras de cont si aratati-l nstantei. dobanda este venit , in sensul in care intrebati...
Divort
sindilaru
Buna ziua, as avea si eu o nelamurire: sunt casatorita de 2 ani, am un baietel de 11 luni, locuim la casa parintilor mei(ei nefiind in tare). As vrea sa ... (vezi toată discuția)
Mama imorala
josephine_78
buna ziua! as vrea sa stiu in ce caz i se poate spune sau invoca unei sotii care vrea sa divorteze faptul ca este mama imorala??? va multumesc!!!B-) (vezi toată discuția)