avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... mama imorala
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

mama imorala

buna ziua! as vrea sa stiu in ce caz i se poate spune sau invoca unei sotii care vrea sa divorteze faptul ca este mama imorala??? va multumesc!!!B-)
Cel mai recent răspuns: sorin2008 , utilizator 18:20, 19 Octombrie 2010
"Mama imorala", hmmm........, presupun ca puneti aceasta intrebare pentru un eventual proces de incredintare minor in urma unui divort. Acest lucru nu prea mai este de actualitate. Copilul va fi incredintat acelui parinte care dispune de resurse atat materiale cat si emotionale necesare unei bune cresteri si dezvoltari ale acestuia.
De regula in practica minorii , mai ales cei pana la varsta de 10 ani sunt dati spre crestere si educare mamelor. Tatal ar putea castiga incredintarea doar in situatia in care dovedeste nemijlocit faptul ca mama este " mama imorala" - adica : mama este alcoolica sau drogata , este o femeie de moravuri usoare,mama il educa pe copil negativ, sau il neglijeaza etc.
va multumesc din suflet pentru raspuns!!! nu se pune deloc problema celor mentionate de dvs.in cazul meu. intentionez sa divortez si imi era frica , ca sotul meu poate invoca un astfel de motiv pentru a castiga copiii...sincera sa fiu din cele mentionate de dvs.mai mult il vad in descriere pe actualul meu sot...#-o
scuze, lupta pentru copii????????/ nu este mai bine ca ei sa fie sanatosi si nu conteaza unde sunt la mama sau la tata, ganditiva la binele lor nu al dumneavoastra, daca ii iubiti

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incredintare minor corne_daria corne_daria buna ziua .un prieten are nevoie de sfatul d-voastra.prietenul este intr-un divort si ar dori ca fetita sa locuiasca cu el avand in vedere ca a divortat de ... (vezi toată discuția)
Redeschidere proces incredintare minor !? tutu12 tutu12 In urma unui proces de divort ,finalizat printr-o hotarare definitiva si irevocabila s-a stabilit printre altele incredintarea copilului (fiicei de 9 ani ) ... (vezi toată discuția)
Incredintarea minorului sorin77 sorin77 as vrea sa stiu in ce conditii eu ca tata as putea obtine incredintarea minorului.sunt in divort cu sotia din culpa comuna,ea a cerut incredintarea catre ea cu ... (vezi toată discuția)