avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... trecere de la af la if - refiscalizare casa de marcat?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

trecere de la af la if - refiscalizare casa de marcat?

pe 13.04.2010 am lichidat af si deschis if.intrebarea mea este;trebuie sa refiscalizez si casa de marcat?ptr ca pe casa imi apare ca sunt platitor de tva.iar ca if nu sunt platitor de tva
Cel mai recent răspuns: oprea_rodica68 , utilizator 14:56, 3 Iunie 2010
Bineinteles ca trebuie, aveti deja un al CIF si un alt certificat de autorizare.
Buna ziua !
Avand in vedere ca nu mai sunteti platitor de TVA, va trebui sa defiscalizati casa de marcat.
Actele necesare defiscalizarii casei de marcat:
- Cerere de predare a memoriei fiscale
- Cartea de interventii a casei de marcat – sigilata, stampilata si inregistrata la ANAF
- Registrul special al casei de marcat – sigilat, stampilat si inregistrat la ANAF
- Declaratia de instalare a casei de marcat
- Adresa de atribuire a nr de ordine pt casa de marcat
- Copie CUI
Cu stima !
multumesc ptr raspuns.dar CUIa ramas acelasi numai ca nu mai apare ROin fata si unde ar trebui sa ma prezint ptr desfiscalizare:">

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Defiscalizare casa de marcat neculaiemilian neculaiemilian Este o problema daca eu am inchis deja firma pe care o aveam dar inca nu am defiscalizat casa de marcat(predarea memoriei fiscale) si care sunt pasii de urmat ... (vezi toată discuția)
Vanzare casa de marcat AvadaniG AvadaniG In luna decembrie anul trecut mama mea a radiat un I.I pentru a ramane in concediu de maternitate. Am decis ca eu sa infiintez un I.I si sa mergem in ... (vezi toată discuția)
Transfer casa de marcat intre societati g_adry g_adry Se poate transfera o casa de marcat de la o societate cu activitatea suspendata catre o alta societate? Detalii? (vezi toată discuția)