avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general curs valutar factura furnizor
Discuție deschisă în Contabilitate în general

curs valutar factura furnizor

O agentie de turism primeste de la furnizorul de servicii externe (o alta agentie romana) factura in valuta pe care se mentioneaza : plata in lei se face la cursul BNR + 2%. Agentia de turism inregistreaza factura furnizorului la curs BNR sau cursul mentionat de furnizor si diferenta pe ven. sau chelt. financiare?
Cel mai recent răspuns: soficu cristina , utilizator 12:04, 3 Iunie 2010
Factura se inregistreaza la cursul BNR din ziua emiterii iar cand faceti plata ,diferenta este diferenta de curs valutar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata facturilor in euro. niko 94 niko 94 Administratorul vrea sa plateasca facturile primite de la furnizorii din Romania in euro, facturile primite sunt in lei. Se poate plati in euro daca facturile ... (vezi toată discuția)
Facturi externe barbutadddddddddddddd barbutadddddddddddddd Ma poate ajuta cineva spunindu-mi : 1)-,[b]la ce curs valutar [/b]trebuie sa calculez facturile externe platite cash ? : -la cursul valutar ... (vezi toată discuția)
Inregistrare facturi externe barbutadddddddddddddd barbutadddddddddddddd Am urmatoarea problema :desfasor activitate de prestari servicii in Romania,dar si cu furnizori externi. Intrebarea mea este cum inregistrez aceste facturi ... (vezi toată discuția)