avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 620 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... termen vizionare dosar?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

termen vizionare dosar?

Am fost sa vad dosarele cu NUP (care chiar au NUP). A zis sa vin peste doua saptamani. Afara insa asteptau oameni sa-si vada dosarul, imediat dupa ce au depus cererea. De ce eu trebuie sa revin si altii nu? Singura posibilitate e sa fiindca am pus doua dosare in aceeasi cerere, si desi la politie mi-a zis ca ultimul are NUP, nu am primit nici o instiintare oficiala. Asta sa fi fost?
Cel mai recent răspuns: w0lfshad3 , utilizator 11:22, 4 Iunie 2010
Rezolutia de neincepere a urmaririi penale trebuie sa o primiti acasa.
Daca doriti sa studiati dosarul, ar trebui sa vi se permita accesul.Faceti cerere la prim-procuror.
Daca s-a dispus NUP ar trebui sa nu aveti probleme.
Faptul ca nu s-a comunicat solutia nu are nicio relevanta.
Poate ca nu gaseau dosarul...

avocat Claudiu Lascoschi
Rezolutia de neincepere a urmaririi penale trebuie sa o primiti acasa.
Daca doriti sa studiati dosarul, ar trebui sa vi se permita accesul.Faceti cerere la prim-procuror.

Am cerere aprobata si mi-au zis sa revin pe 15, desi stiu din experienta mea si a altora ca dosarul se da imediat la studiat daca e inchis (plus ca a meu e si NESECRET!).

Dosarul nici nu l-au cautat, si pareau foarte incomodate doamnele de la biroul 415b al parchetului de pe langa judecatoria sectorului 2, sa mi-l arate.
Eu cred ca astora le place sa amestece pana explodeaza... in toata mass-media (da am posibilitatea, macar pe internet).

Pentru public, incipient, cum functioneaza datul cu piciorul in fundul dvs la parchet:
dosarele ca nu se vor rezolva, fiindca nu faceti parte din clientela politica, vor primi NUP oficial. Insa, dosarele care nu primesc NUP oficial, sunt puse intr-un loc separat, unde zac la nesfarsit. Dvs. nu primiti nimic acasa, sub premiza ca ei fac investigatii (aiurea). Cand va duceti sa vizionati dosarul, nu va da voie, fiindca e sub "investigatii", deci e secret. In scurt timp o sa primiti acasa NUP dupa asta (la mine sub o saptamana de la cerere), cu un raspuns in doi peri (pe care majoritatea oricum nu-l pricep, de aceea cred ei ca le merge). Astfel se prioritizeaza munca la parchet, dreptatea dvs nu face un pitac chior in ochii magistratilor bugetari, si sunt trecute prin acest sistem pentru a-si musamaliza activitatea frauduloasa de unelte politice, si fiindca infractorii (pe care-i apara ei si MAI-ul) de regula sunt din tagma politica, fie portari la sursa afacerilor cu statul (functionari), fie interlopi cu parandaratul, sau in legatura cu una din aceste factiuni.

Minciuna are picioare scurte domnilor magistrati ;)
Ultima modificare: Vineri, 4 Iunie 2010
w0lfshad3, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal pentru alcoolemie cristian1702 cristian1702 Buna ziua , Am o nelamurire in urma cu 10 luni ma prins baut 0.45 in aer si in sange 1 mi-au facut dosar , in urma cu o luna am fost la parchet stiind ca ... (vezi toată discuția)
Hotãrârea de guvern justice123 justice123 Intr-un alt subiect care nu-l gasesc chiar acum, sau a fost incuiat, se discuta daca eu trebuie sa stiu si sa aplic hotararile de guvern, in speta HG 174/2002. ... (vezi toată discuția)
Copie dosar urmarire penala? dorudoru dorudoru Subiect: Pot solicita parchetului o copie a dosarului in care-Politia a dat,,NEINCEPEREA URMARIRI PENALE\" NUP ? Sunt reclamant intr-un dosar ... (vezi toată discuția)