avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale sechestru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

sechestru

Buna ziua ! Am şi eu o ıntrebare şi anume cum pot sa obtin un sechestru asigurator pentru bunurile unei societati dizolvate, care urmeaza sa fie preluata de un lichidator juridic dar peste 30 zile ? Fostul asociat foloseşte şi ınstraineaza bunurile societatii şi eu nu pot face nimic . Va multumesc !

Alte discuții în legătură

A doua oara ınºelat hikmet hikmet asociatul meu m-a ınşelat ın urma acestui lucru eu am dat firma ın judecata şi am dizolvat societatea acum urmeaza, adica cam peste doua luni ... (vezi toată discuția)
Sunt oare afectat de lichidarea societatii ? simiviorel simiviorel Am fost disponibilizat si neplatit,am castigat in instanta definitiv si executoriu ,am apelat la executor judecatoresc ,a pus sechestru pe anumite bunuri ale ... (vezi toată discuția)
Parti sociale proprite ROVASIT ROVASIT Buna ziua Daca un executor judecatoresc a pus proprire pe partile sociale ale unui asociat unic la reg.com. , se pot transfera legal din bunurile acelei ... (vezi toată discuția)