avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... sunt oare afectat de lichidarea societatii ?
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

sunt oare afectat de lichidarea societatii ?

Am fost disponibilizat si neplatit,am castigat in instanta definitiv si executoriu ,am apelat la executor judecatoresc ,a pus sechestru pe anumite bunuri ale societatii,dar nu a apucat sa le scoata la licitatie fiindca C.A. al societatii a aprobat intrarea in dizolvare si lichidare conf. art. 227.alin.(1)lit. (b) din legea 31/1990.Intrebare -mai pot beneficia de acele sume banesti care mi-se cuvin din C.C.M.Va multumesc din tot sufletul !
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 19:48, 15 Martie 2013
Sansele dvs. depind de sumele obtinute din valorificarea bunurilor sechestrate de catre executorul judecatoresc si din valorificarea oricaror alte bunuri ale societatii in cauza. Este important sa clarificati cu executorul judecatoresc ce se intampla pe dosarul dvs. de executare si sa va inscrieti pe lista creditorilor societatii in lichidare, pentru a va asigura ca drepturile dvs. vor fi achitate cu intaietate.
Nu există o listă a creditorilor în această procedură, însă puteţi formula o cerere de opoziţie împotriva dizolvării / lichidării societăţii în interiorul termenului de 30 zile de la data publicării în Monitorul Oficial al hotărârii de dizolvare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parti sociale proprite ROVASIT ROVASIT Buna ziua Daca un executor judecatoresc a pus proprire pe partile sociale ale unui asociat unic la reg.com. , se pot transfera legal din bunurile acelei ... (vezi toată discuția)
Dizolvare srl buniculmiti buniculmiti Am un srl care actual are activitatea suspendata prin orc pina la sfirsitul lui 2010. Sunt actionar unic si vreau sa dizolv societatea. Ce pasi trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Opozitie la dizolvare/lichidare vladion2005 vladion2005 Buna ziua. As dori sa prezint urmatoarea speta. Am un titlu executoriu ( hotarare judecatoreasca ramasa definitiva si irevocabila) impotriva debitoarei SC.X. ... (vezi toată discuția)