avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 342 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... abandon de familie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

abandon de familie

sunt casatorita de anul trecut din luna iulie,de 2 saptamani sotul meu s-a mutat la un prieten in chirie si nu mai vrea sa stie nimic de mine sau de copilul pe care il astept (sunt in luna a 3 - a de sarcina),desi am incercat sa-l aduc inapoi.in acest moment nu am nici un venit.as dori sa stiu ce masuri as putea lua in acest caz.
Cel mai recent răspuns: laura-andreea , utilizator 16:31, 8 Iunie 2010
Puteti alege sa divortati sau sa asteptati poate isi revine din ratacire. Dupa nasterea copilului, divortati sau nu, puteti cere instantei obligarea lui la plata pensiei de intretinere pentru minorul care se va naste.
sau divortati , sau asteptati sa se nasca copilul sa-l inregistrati pe numele lui si apoi divortati.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort din strainatate Catalin Dobrisan Catalin Dobrisan Buna! Sunt casatorit din noiembrie 2003 si am doi copii cu sotia. In 2006 sotia a intrat in depresie post natala dupa nasterea celui de-al doilea copil. ... (vezi toată discuția)
Drept de vizitare copil floricamaria floricamaria sotul meu a parasit domiciliul conjugal desi stia ca sunt insarcinata , pentru ca nu voia sa aiba un copil; imediat a depus actele de divort ; daca la data la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! În urma unei relații destul de lungi cu fostul partener ... ayramiaas ayramiaas Buna ziua! În urma unei relații destul de lungi cu fostul partener am rămas însărcinată. Toate bune și frumoase până pe la jumătatea sarcinii, ... (vezi toată discuția)