avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 254 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... AJUTOR - ANGAJAT DISPARUT
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

AJUTOR - ANGAJAT DISPARUT

Un angajat, care are munca de teren , nu doreste sa mai raspunda la telefon sefului ierarhic. Au fost trimise e-mailuri si sms-uri prin care, angajatul, era convocat la Bucuresti pentru a intelege ce se intampla cu el. Deoarece nu am primit nici un raspuns, am trimis o notificare prin posta, la adresa angajatului. Toate incercarile mele au ramas fara ecou deoarece nu-si ridica corespondenta.
Am luat legatura cu anumiti clienti care trebuiau vizitati in cursul acestei luni, iar acestia mi-au confirmat ca angajatul nu a mai trecut pe la ei de doua luni.
Mentionez ca are masina de servici dar este folosita doar in interes personal deoarece pe zona nu se mai deplaseaza.
Ca si angajator ce trebuie sa intreprind pentru a putea lua legatura cu angajatul? Cum pot sa recuperez masina, leptopul si mobilul atata timp cat nu raspunde ?
Cel mai recent răspuns: Serban Tanase , Consultant asigurari 20:08, 3 Iunie 2010
sa declansati procedura disciplinara de desfacere( referat, comisie disciplinara etc..) a cim sa faceti plangere la politie pentru automobil...Apelati la un avocat daca nu va descurcati
Plangere la politie!!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere disciplinara BogdanBurtila BogdanBurtila Salut, Am probleme cu un subordonat ce nu isi respecta atributiile. Nu ai cu cine sa te intelegi si mai grav a inceput sa vorbeasca urat, sa trimita ... (vezi toată discuția)
Cercetare disciplinara zpavel_alia zpavel_alia Un gestionar lipseste nemotivat incepnad cu data de 11 februarie. In data de 18 februarie i se trimite convocare, urmand ca acesta sa se prezinte la cercetare ... (vezi toată discuția)
Fals in inscrisuri (majorare salariu in mod unilateral) Nael Nael In calitate de angajator am descoperit nereguli in contabilitate: majorare salariu pe statul de plata, fara acordul meu si in lipsa unui act aditional. In ... (vezi toată discuția)