avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 114 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... legea pensiei?
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

legea pensiei?

buna seara!!tatal meu are 53 de ani si a lucrat pana acum la CFR marfa ca mecanic ajutor.el avea grupa doua ia cei de la CFR i-au spus ca se incadreaza la pensie.apoi am vorbit cu cineva de la Casa de pensi si tot asa a zis ca nu-i nici o problema si ca iese la pensie.tata a lucrat de 20 de ani la CFR dar inainte a mai lucrat si la alte firme.in total ar fi 28de ani jumate de cotizare.dosarul de pensionare i-a fost respins pe motiv ca nu se incadreaza dupa noua lege.apoi am dat Casa de pensi in judecata dar toate dosarele au fost respinse si al tatalui meu si al altor persoane.dar am inteles ca trebuie sa primesti acasa o instiintare cu motivul pentru are s-a respins dosarul si pe baza carei legi.este adevarat??tin sa mentionez ca tatal meu este din judetul Olt si am observat ca cei de acolo sunt mai aspri.ce ma sfatuiti sa fac????=D>:thumbup:
Ultima modificare: Joi, 3 Iunie 2010
mikiank, utilizator
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 21:53, 3 Iunie 2010
mikiank a scris:
apoi am dat Casa de pensi in judecata dar toate dosarele au fost respinse si al tatalui meu si al altor persoane.dar am inteles ca trebuie sa primesti acasa o instiintare cu motivul pentru are s-a respins dosarul si pe baza carei legi.este adevarat??

Tatal dvs. trebuie sa primeasca acasa hotararea judecatoreasca. Impotriva acesteia poate declara recurs.

Ultima modificare: Joi, 3 Iunie 2010
Gabriela Pintea, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrare in conditii speciale arvinte arvinte am 55 de ani si am lucrat 21 de ani gr.I si patru ani gr.II.inainte de anul 2001 ca mecanic locomotiva. dupa legea 263/2011 ma incadrez la grupa de munca ... (vezi toată discuția)
Pensionare Matty Matty Buna ziua. Sotul meu a iesit la pensie in 2007,Are 20 de ani si 4 luni lucrati in grupa 1 de munca. Stagiul de cotizare realizat este de 37 ani si o ... (vezi toată discuția)
Grupa i de munca pentru mecanici de locomotiva mishu88 mishu88 Buna ziua, Tatal meu, ca mecanic de locomotiva la o societate comerciala privata (uzinala) a depus la Casa de Pensii Suceava adeverintele de încadrare în ... (vezi toată discuția)